Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρέτησε τον Κανέλλο του και ο Αναστάσης Ροϊλός αποθέωσε και τους δυο

14.02.2024
Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρέτησε τον Κανέλλο του και ο Αναστάσης Ροϊλός αποθέωσε και τους δυο
Ο Νίκος Ψαρράς ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για τη Μάγισσα και η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση είχε μεγάλη φόρτιση.

Εμείς έχουμε (ευτυχώς) να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη, όμως για μερικούς ηθοποιούς το ταξίδι μπροστά από τις κάμερες έχει τελειώσει ήδη.

Μετά τον Βασίλη Μιλιώνη που αποχαιρέτησε τον Τζανή του την περασμένη εβδομάδα, ήρθε η σειρά του Νίκου Ψαρρά να κάνει το ίδιο για τον Κανέλλο του, ο οποίος είναι, χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς -αν όχι ο πιο αγαπητός.

«Αυτόν τον υπέροχο τύπο, μετά από δεκατρείς μήνες παρέα, τον αποχαιρέτησα σήμερα στην Αρεοπολη της Μανης. Με συγκίνησε βαθιά με την γενναιοδωρία του, το πείσμα του, το καυστικό του χιούμορ,το πόσο δίκαιος ήταν με όλους και κυρίως πόσο αγάπησε και πάλεψε για τις ιδέες του», γράφει στη λεζάντα του ο Νίκος Ψαρράς και ευχαριστεί «τον Πέτρο και τη Μελινα, τη Μιράντα, τον Λευτέρη, τον Βασίλη, την παραγωγή, τους ακούραστους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και τους συναδέλφους που είναι πια μια οικογένεια για μένα!».

«Ο ‘Εθνικός σας θείος’ θα είναι μαζί σας κάποιους μήνες ακόμη, μαζί μου όμως μια ολάκερη ζωή…», γράφει ολοκληρώνοντας και το post λούστηκε στην αγάπη!

{https://www.instagram.com/p/C3TCLZZIsp1/}

Ανάμεσα στα σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίσαμε αυτό του Αναστάση Ροϊλού ο οποίος λατρεύει τον συνάδελφο, φίλο και αδελφό, Νίκο Ψαρρά και το βροντοφωνάζει.

«Kudos στον πιο υπέροχο, τον πιο αγαπημένο ηθοποιό και συνεργάτη, στον πάντα εκεί, στον πάντα παιδί Νίκο Ψαρρά ! Τον για 73 ολόκληρα επεισόδια φίλο, έπειτα θείο Κανέλλο, τον για 3 χρόνια τώρα και πολλά περισσότερα που θα έρθουν αδερφό Νίκο. Σ αγαπώ», γράφει ο τηλεοπτικός Αντρέι Σιντόροφ a.k.a. Αντρέας Λάσκαρης και... οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά με αγάπη για τη σύζυγό του, το τέλος του Κανέλου και τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας

9_27.png

Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2024 - 18:03