Cameron Diaz: Μια από τις σπάνιες αναφορές της στην κόρη της Raddix Madden και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει

23.05.2022
Cameron Diaz: Μια από τις σπάνιες αναφορές της στην κόρη της Raddix Madden και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει
Η Cameron Diaz δεν μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται νέα για την προσωπική της ζωή, για αυτό, όταν το κάνει, κεντρίζει το ενδιαφέρον των fans της. Συγκεκριμένα, η πρώην (πια) ηθοποιός περιέγραψε, πρόσφατα, ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τη ζωή της ως μαμά. Η συγγραφέας και ιδιοκτήτρια επιχείρησης κρασιού μίλησε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Kelly Clarkson Show σχετικά με την ανατροφή της 2χρονης κόρης της Raddix Madden.

Πολλά από αυτά, εξήγησε, συνοψίζονται σε μια λίστα. «Έφαγε; Είναι κουρασμένη; Τι ώρα είναι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγε; Πότε κοιμήθηκε; Απλώς ξεκινάς από εκεί και λες: “Τι συνέβη;”. Υπάρχει κάτι που προσπαθεί να μου επικοινωνήσει;» είπε η Diaz.

Η Diaz πρόσθεσε ότι, ως γονέας, αισθάνεται ότι είναι ευθύνη της να βοηθήσει τη μικρή της να μάθει πώς να επικοινωνεί. «Η δουλειά μου είναι απλώς να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις για τα συναισθήματά της, την εμπειρία της, αυτό που περνά και να τη βοηθήσω να το αναγνωρίσει και να το ξεπεράσει», είπε.

Cameron Diaz: Μιλά για την κόρη της, εξηγεί πώς είναι να γίνεις πρώτη φορά μαμά στα 47 και συγκινεί

Αυτή η επικοινωνία είναι αμφίδρομη. Η Diaz πρόσθεσε ότι προσπαθεί να μοιραστεί αυτό που συμβαίνει στο μυαλό της - κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θυμώνει. «Αν νευριάσω, για να διορθώσω την κατάσταση θα πω, “Θεέ μου, η μαμά το έχασε” και “δεν ήθελα να το πω αυτό σε σένα. Αν πλήγωσα τα συναισθήματά σου ή αν σε στενοχώρησα, θέλω απλώς να ξέρεις ότι και αυτή η μαμά είναι άνθρωπος”».

Η Diaz και ο σύζυγός της Benji Madden [φωτό πάνω] υποδέχτηκαν την κόρη τους το 2019. Ξεκαθάρισαν μεταξύ τους από την αρχή ότι θα ήταν ενωμένοι ως γονείς. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης ότι έχουμε ένα ισχυρό ένστικτο να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας», ανέφεραν οι δυο τους σε μια δήλωση. «Επομένως, δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες ή θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το γεγονός ότι είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένη! Κάποιοι θα έλεγαν ακόμη και απίθανη».

Η Diaz έχει μιλήσει για τις χαρές της μητρότητας και μάλιστα με ειλικρίνεια έχει πει ότι απέκτησε την κόρη της αργά στη ζωή της (ήταν 47 ετών όταν γέννησε).

«Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αντίστροφα… παντρεύονται και κάνουν οικογένεια στα νιάτα τους», είπε στη Naomi Campbell κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς No Filter στο YouTube. «Το κάνω κάπως στο δεύτερο μισό της ζωής μου… η μόνη πίεση για μένα τώρα είναι ότι πρέπει να ζήσω μέχρι κάπου στα 107, ξέρεις; Καμία πίεση!»

Πρόσθεσε ότι αυτή η περίοδος στη ζωή της είναι «το γλυκό σημείο» και νιώθει πολύ «πιο ευτυχισμένη» τώρα – κάτι που είναι πραγματικά το καλύτερο νέο από όλα.