Κάννες 2022: Οι ελληνίδες που περπάτησαν στον κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ -μέχρι στιγμής

22.05.2022
Κάννες 2022: Οι ελληνίδες που περπάτησαν στον κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ -μέχρι στιγμής
Το 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και είχαμε ήδη τις πρώτες ελληνικές παρουσίες στο κόκκινο χαλί.

Από τις 17 Μαΐου που είχαμε την τελετή έναρξης μέχρι και τις 28 Μαΐου που θα έχουμε την τελετή λήξης μαζί με τις βραβεύσεις η καρδιά της διεθνούς σόουμπιζ χτυπά στις Κάννες. Από την Julia Roberts, και την Adriana Lima μέχρι τις κυρίες που επέλεξαν Celia Critharioti για τις εμφανίσεις τους, το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Είχαμε βέβαια και ελληνικό ενδιαφέρον με τέσσερις, προς το παρόν παρουσίες.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν μία από τις ελληνίδες κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. Οι δυο τους δίνουν το "παρών" κάθε χρόνο στον κινηματογραφικό θεσμό κα φέτος, η ηθοποιός επέλεξε MiRo Designers για την εμφάνισή της. Το διάσημο δίδυμο σχεδιαστών είχε επιμεληθεί και το ντύσιμο του ζευγαριού για τον γάμο τους, πέρσι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ένας από τους δύο, ήταν και ένας από τους κουμπάρους τους.

Δημιουργία των MiRo Designers επέλεξε και η Βίκυ Καγιά για τη δική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο πέρασε μερικές μέρες στις Κάννες, απόλαυσε κάθε στιγμή και μοιράστηκε πολλές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Θάλεια Καραφυλλίδου, διευθύντρια της ελληνικής Vogue, περπάτησε επίσης στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και έδειξε να απολαμβάνει πολύ.

Τέταρτη ελληνική παρουσία στο κόκκινο χαλί του φετεινού Φεστιβάλ των Καννών από την Μίνα Μπιράκου. Η Lifestyle Editorial Director της 24 Media "had the time of her life" και επέλεξε ένα λευκό cape dress του Στέλιου Κουδουνάρη για τη μεγάλη της στιγμή.