Kourtney Kardashian: Λίγο πριν φορέσει το λευκό νυφικό, εμφανίστηκε με ένα μαύρο - Οι πρώτες εικόνες του τρίτου γάμου της με τον Travis Barker

23.05.2022
Kourtney Kardashian: Λίγο πριν φορέσει το λευκό νυφικό, εμφανίστηκε με ένα μαύρο - Οι πρώτες εικόνες του τρίτου γάμου της με τον Travis Barker
Όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για τις ζωές της Kourtney Kardashian και του Travis Barker, στην Ιταλία. Μία από τις μεγαλύτερες συζητήσεις που γίνονται είναι για το μαύρο νυφικό που φόρεσε η Kourtney για τη μεγάλη της μέρα, το οποίο τελικά το ανέβασε στα social media για να το δουν όλοι.

Την Κυριακή, η Kourtney δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το τι έγινε πριν από το γάμο της στο Πορτοφίνο, με τη λεζάντα, «here comes the…».

Για το τρομερό και φοβερό Σαββατοκύριακο του γάμου της, η Kourtney φόρεσε ένα από τα πιο ανατρεπτικά σύνολα γάμου που έχουμε δει ποτέ. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε την Kardashian να φοράει ένα στενό, vintage μαύρο μίνι φόρεμα από τo αρχείο των Dolce and Gabbana, συγκεκριμένα από το σόου τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 1998! Μαζί με αυτό, φοράει ένα μοναδικό μαύρο και μπλε πέπλο, ασορτί γάντια και vampy μακιγιάζ .

Aναμενόμενο ήταν να έχουν όλοι τις απόψεις τους για αυτό το σύνολο, με πολλούς fans να το βρίσκουν απολύτως εμβληματικό και άλλους να το βρίσκουν λίγο παράταιρο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι η Kourtney φαίνεται εντυπωσιακή με τα μαύρα.

Η Kourtney, ο Travis και ολόκληρo το συγγενολόι Kardashian-Barker γιόρτασαν ένα εντυπωσιακό γαμήλιο Σαββατοκύριακο στο Castello Brown στο Portofino της Ιταλίας. Από ένα δείπνο πριν το γάμο και ένα ταξίδι με το σκάφος, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη γοτθική τους σχέση.

Αν δεν το ξέρεις να σου πούμε ότι η Kourtney και ο Travis έκαναν ένα ακόμη γάμο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έναν ακόμη στο Las Vegas τον Απρίλιο. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 αφού έβγαιναν κάτι λιγότερο από ένα χρόνο και μόλις πριν από λίγο τελέστηκε και ο τρίτος τους γάμος, που είναι θρησκευτικός.

Ιδού οι πρώτες εικόνες, αναμένοντας όλες όσες θα μοιραστούν οι Kardashian/Jenners.

Άντε βρε παιδιά, να ζήσετε! Και στα δικά σας οι ελεύθερες!