Βίκυ Σταυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση ενημέρωση για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

26.03.2024
Βίκυ Σταυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση ενημέρωση για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη
«Είναι καλύτερα», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου, για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ο οποίος, όμως, παραμένει στο νοσοκομείο.

Η είδηση για την περιπέτεια υγείας που είχε την περασμένη εβδομάδα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε ανησυχήσει γνωστούς, φίλους, συνεργάτες και, φυσικά, τους αμέτρητους θαυμαστές του δημοφιλούς ηθοποιού.

Όπως έγινε γνωστό λίγες με΄ρες αφού είχε συμβεί, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και, όπως είχε εξηγήσει η Δανάη Μπάρκα, εύτυχώς που ήταν κοντά του η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αντιλήφθηκε τα συμπτώματα έγκαιρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σήμερα λοιπόν, η ηθοποιός, ενημερώνει μέσα από μία ανάρτηση για τα νεότερα της υγείας του ανθρώπου με τον οποίο (και μαζί με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα) εδώ και χρόνια έχουν δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη, ζεστή και δυνατή οικογένεια\.

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!», γράφει η Βίκυ Σταυροπούλου ενώ στη συνέχεια ευχαριστεί δημόσια τον γιατρό και τον νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματά, όπου νοσηλεύονται ακόμη.

«Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης! Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!!», συνεχίζει η ηθοποιός ενώ κλείνοντας θέλησε να στείλει και ένα κοινωνικό μήνυμα, με την αφορμή.

«Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!», γράφει.

{https://www.instagram.com/p/C4-P6CRoAVB/}

Το repost της Δανάης ήταν συγκινητικό και δεν χρειάζεται επεξηγήσεις.

Δανάη Μπάρκα: "Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους"

45_12.png

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 11:54