Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση

22.03.2024
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση
Μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του περνά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης όμως έχει στο πλευρό του τους δικούς τους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση του θεάτρου Αλίκη σχετικά με τη ματαίωση των παραστάσεων Μπαμπάδες με Ρούμι μέχρι τις 24 Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή σήμανε συναγερμό και εντέλλει έγινε γνωστό πως επρόκειτο για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

athinaika kentra

Για το συμβάν μίλησε από την εκπομπή της και η Δανάη Μπάρκα την Παρασκευή το πρωί, ενώ, σημειώνουμε πως την προηγου΄μενη μέρα δεν είχε αναφερθεί τίποτα παρότι ο ηθοποιός βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο.

«Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά», είπε η παρουσιάστρια για τον άνθρωπο που υπήρξε δεύτερος πατε΄ρας της. «Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης. Τώρα είναι καλά. Όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου», συνέχισε εξηγώντας πως ό,τι συνέβη συνέβη τελείως ξαφνικά και ευτυχώς ήταν μαζί του η μητέρα της και πολύ καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, που κατάλαβε πολύ γρήγορα πως κα΄τι δεν πάει καλά.

Δείτε το ειδυλλιακό «καταφύγιο» των Σταυροπούλου- Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη [photos]

Όσο για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που παρουσιάζεται με τεράστια επιτυχία στη σκηνή του Θεάτρου Αλίκη για δεύτερη χρονιά, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε πως κατά πάσα πιθανότητα, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ο Μιχάλης Ρέππας, ένας εκ των δύο συγγραφέων του έργου, «το ξέρει και τον αγαπάμε πολύ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, υπογραμμίζοντας, βέβαια πως αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μετά το τέλος της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία από το νοσοκομείο. Σε αυτή βλέπουμε το χέρι της πλεγμένο με αυτό του ανθρώπου για τον οποίο έχει μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια αμέτρητες φορές και τα λόγια που επέλεξε να γράψει φέρνουν δάκρυα στα μάτια: «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου».

4_24.png

Τελευταία τροποποίηση στις 22.03.2024 - 16:55