Σάκης Ρουβάς: Η επική αντίδραση όταν του πέταξε λουλούδια στην πίστα η κόρη του

26.03.2024
Σάκης Ρουβάς: Η επική αντίδραση όταν του πέταξε λουλούδια στην πίστα η κόρη του
Μία απίθανη δημόσια σκηνή μεταξύ πατέρα και κόρης που συνεχίστηκε (σίγουρα) ιδιωτικά!

Η Αναστασία Ρουβά μεγάλωσε πια και επιτρέπεται να παρακολουθήσει τον διάσημο πατέρα της Live και, φυσικά, από το «πρώτο τραπέζι πίστα». Αυτό συνέβη και ο φακός ήταν εκεί να καταγράψει μία στιγμή που μπορεί να ήταν και κάπως... άβολη!

16 ετών είναι η πρωτότοκη του Σάκη και της Κάτιας Ζυγούλη και εκτός του ότι είναι μία κούκλα (δεν είχε πού να μοιάσει, θα μου πεις!) φαίνεται ότι η νεαρή κοπέλα έχει μια ροπή προς το τραγούδι και έχει κα΄νει τις δοκιμές της στο πλευρό του μπαμπά της.

Αυτή τη φορά, το ντουέτο πατέρα - κόρης συζητήθηκε καθώς ο φακός τσάκωσε μια στιγμή όπου η Αναστασία διασκέδαζε τραγουδώντας την επιτυχία που ο Σάκης τραγουδούσε στην πίστα και ενώ στην αρχή του πετούσε διακριτικά λουλούδια που έβρισκε μπροστά της, μόλις της έδωσαν μια στοίβα με δίσκους γεμάτους λουλούδια, όπως τους πουλάνε σε νυχτερινά μαγαζιά, εκείνη τα πήρε και τα πέταξε στον πατέρα της, ο οποίος, δεν φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη στιγμή.

Ο Σάκης Ρουβάς με ξανθιά περούκα μοιράζει φυλλάδια - Το απίθανο βίντεο

Αν μιλούσαν τα μάτια... Ιδού το εν λόγω βίντεο που έχει γίνει viral και η ερμηνεία του ανθρώπου που το τράβηξε. «Θα τα πούμε στο σπίτι για τα λουλούδια Αναστασία». Ναι, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να «λέει» με το βλέμμα του ο Σάκης! Εντάξει, πάντως, προς υπεράσπιση της Αναστασίας, δεν είναι και δύσκολο να παρασυρθεί κανείς, υπό αυτές τις συνθήκες, ακόμη και αν υποθέσουμε πως υπήρξαν οδηγίες προς το αντίθετο εξ αρχής.

{https://www.tiktok.com/@joan_kap/video/7349884949073333537}

Εκτός από την Αναστασία ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν ακόμη τρία παιδιά για τα οποία έχουν επιλέξει ονόματα που ξεκινούν από "Α" (όπως και τα δικά τους, Αναστάσιος και Αικατερίνη). Στο σύνολο λοιπόν, έχουμε Άναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας, λοιπόν.

{https://www.instagram.com/p/Cm488qhjgQR/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 13:43