Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι φωτογραφίες του γάμου τους και το γιατί δεν έγινε στην Disneyland

26.03.2024
Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι φωτογραφίες του γάμου τους και το γιατί δεν έγινε στην Disneyland
14 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης και εκείνος το γιόρτασε με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση (και μια αποκάλυψη).

«Ήταν η 26η Μαρτίου του 2010 η μέρα που η κοπέλα μου, τότε, κι εγώ επιλεξαμε ως ημερομηνία του γάμου μας. Την επιλέξαμε επειδή ήταν τα γενέθλιά μου κι έτσι δεν θα ξεχνούσα ποτέ την επέτειό μας», ξεκινά την ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης προχωρώντας και σε άλλες αποκαλύψεις.

«Επειδή υποχρεωτικά έπρεπε να ανακοινώσουμε σε εφημερίδα την ημερομηνία του γάμου, είπαμε να τη βάλουμε αε αθλητική εφημερίδα μπας και ξεφύγει από τα βλέμματα καναλιών κι εκπομπών (δεν υπήρχαν πολλές, ευτυχώς) οπότε τη βάλαμε στον Φίλαθλο, εφημερίδα του κολλητού μου τότε (και εξακολουθεί... είναι ΚΑΙ κουμπάρος μας πλέον). Επειδή όμως δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε, πρότεινα να παντρευτούμε στο εξωτερικό 😃», λέει χαριτολογώντας ο έλληνας μουσικός περνώντας και σε άλλες λεπτομέρειες με διάθεση σαφώς αυτοσαρκαστική!

Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση-Ύμνος αγάπης προς την Αντελίνα του για τη γιορτή της μητέρας μας συγκίνησε πολύ

«Ως μπέμπης στον εγκέφαλο (τίποτα δεν έχει αλλάξει) πρότεινα να παντρευτούμε στη Eurodisney. Μ’ενα σμπάρο πολλά τρυγόνια! Και θα παντρευόμασταν και θα πηγαίναμε σε ένα πελώριο Λούνα Παρκ για τρεις μέρες. Όμως, επειδή η Αντελίνα είχε στην κοιλιά της τη Μελωδία, ο γιατρός απαγόρευσε οποιαδήποτε "συμμετοχή" της σε τρενάκια και λοιπές "επικίνδυνες" εκδηλώσεις που θα τη ζόριζαν καθώς και την πολύωρη ορθοστασία στην αναμονή στις ουρές. Μόνος μου θα ανέβαινα σε όλα; Χάλασε το σχέδιο 😤», λέει ο Χάρης Βαρθακούρης εξηγώντας γιατί τελικά ο γάμος δεν έγινε στην Eurodisney, συνέχισε όμως εξηγώντας πώς επελέγη η Κωνσταντινούπολη.

Preview

«Έχοντας απολαύσει λίγο καιρό πριν την ταινία Πολίτικη Κουζίνα καταλήξαμε στην όμορφη Κωσταντινούπολη. Επικοινωνήσαμε με το ελληνικό προξενείο και τα κανονίσαμε όλα... Θα πηγαίναμε οι δυο μας, εντελώς μόνοι, και θα είχαμε κουμπάρο τον πρόξενο και μάρτυρες υπαλλήλους του προξενείου! Όπως κι έγινε. Βέβαια, την ώρα που φτάσαμε απ’εξω, μια κάμερα του Star μας περίμενε στην είσοδο [φωτό κάτω]. Δεν γλυτώνεις πουθενά...» διαβάζουμε στη λεζάντα η οποία καταλήγει στο σήμερα της οικογένειας.

Preview

«14 χρόνια μετά, με δυο κόρες στην εφηβεία (και δυο σκυλιά... κι έναν παπαγάλο!) να χτυπήσω ξύλο, εξακολουθούν να με ανέχονται όλοι στο σπίτι μας ! Να μας χαίρεστε και να ζήσουμε ❤️🌹 Και χρόνια μου πολλά επίσης 🎂🍦🍿🍺🍕🍔»

{https://www.instagram.com/p/C4-Vb6RtS9I/?img_index=1}

Οι ευχές έφτασαν με πολλή αγάπη κάτω από την ανάρτηση όμως ξεχωρίζουμε αυτή της Μαρίας Αντωνά. «Έχεις την πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας», γράφει η παρουσιάστρια και στέλνεις τις ευχές της για τη διπλή γιορτή.

1_172.png

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη (τότε) γνωρίστηκαν μέσω Facebook και σήμερα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που δεν διστάζουν να μιλήσουν δημόσια για όλες τις πτυχές της σχέσης τους, ενώ η 14χρονη Μελωδία και η 12χρονη Λιόνα συμπληρώνουν την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Preview

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 15:20