Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε μεγαλώνω μόνη το παιδί μου»

26.03.2024
Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε μεγαλώνω μόνη το παιδί μου»
Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκαλύπτει τι άλλαξε στην καθημερινότητά της από τότε που έγινε μητέρα ενώ διέψευσε όσους έχουν αναφερθεί στην οικογένειά της ως μονογονεϊκή.

Η Γιούλικα Σκαφιδά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 24 Νοεμβρίου και, όπως παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Όπου κι αν πάει η ηθοποιός έχει μαζί τον Άγγελό της, [έτσι τον ονόμασε τον μικρό].

{https://www.instagram.com/p/C4tO8DLrcMV/?img_index=1}

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τη νέα φάση της ζωής της αποκαλύπτοντας τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά της από τότε που έγινε μητέρα ενώ διέψευσε όσους έχουν αναφερθεί στην οικογένειά της ως μονογονεϊκή.

Στην αρχή η ηθοποιός αναφέρθηκε στο επαγγελματικό της μέλλον και πώς το βλέπει. «Έχω αρχίσει να έχω κάποιες προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω στην αγορά εργασίας, αν θέλω να μείνω σπίτι, να μη χάσω χρόνο αλλά δεν αγχώνομαι. Όπως τόσες άλλες γυναίκες και τόσοι άλλοι άντρες, έτσι κι εγώ θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άλλο άνθρωπο», είπε η ηθοποιός ενώ για την προσωπική της ζωή υποστήριξε πως επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι έγκυος και η Ναταλία Γερμανού έδωσε την πιο τρυφερή ευχή

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως και από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια, και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία» ανέφερε.

Στη συνέχεια της συζήτησης η δημοσιογράφος θέλησε να μάθει τι θα πει στο παιδί της στο μέλλον όταν εκείνο ρωτήσει περί μονογονεϊκής οικογένειας. Τότε η Γιούλικα Σκαφιδά ξεκαθάρισε την αλήθεια. «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί», είπε η ηθοποιός ενώ τόνισε πως σε όποια ερώτηση έχει να της κάνει το παιδί, θα είναι εδώ για να του απαντήσει με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, θα είναι εκεί για να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουν στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. «Αυτό έχει σημασία».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 17:50