Χάρης Βαρθακούρης: Η απίθανη ανάρτηση για τα γενέθλια της Αντελίνας - "Χωρίς εσένα θα ήμασταν (οκ, ήμουν) για κλάματα!"

29.06.2022
Χάρης Βαρθακούρης: Η απίθανη ανάρτηση για τα γενέθλια της Αντελίνας - "Χωρίς εσένα θα ήμασταν (οκ, ήμουν) για κλάματα!"
Στη Σύμη μαζί με τις κόρες τους βρίσκονται σήμερα ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη και γιορτάζουν -μεταξύ άλλων- τα γενέθλια εκείνης.

Στη Ρόδο βρέθηκε για μια συναυλία ο Χάρης Βαρθακούρης και σήμερα (για 24 ώρες, όπως εξήγησε ο ίδιος) ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη όπου τα κορίτσια του (η σύζυγός του, Αντελίνα και οι κόρες τους, Μελωδία και Λιόνα) βρισκόταν για διακοπές.

Αφορμή και τα γενέθλια της Αντελίνας (της κολώνας του σπιτιού τους, όπως την αποκαλεί χαρακτηριστικά ο Χάρης) που είναι σήμερα (29/6) και, φυσικά, ήθελαν να τα γιορτάσουν μαζί.

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα: Αυτή είναι η μοιραία φωτογραφία που τους άλλαξε τη ζωή!

"Έρωτά μας, σε λατρεύουμε, σε καμαρώνουμε και σ’ευχαριστούμε που μας (με, κυρίως) ανέχεσαι και μας φροντίζεις και μας προσέχεις!
Χωρίς εσένα θα ήμασταν (οκ, ήμουν) για κλάματα!
Να είσαι γερή, τυχερή και, πάνω από όλα, υπομονετική 😜🎈🎉🎁🎊🎈💋❤️", γράφει μεταξύ άλλων ο τραγουδοποιός και μοιράζεται μερικές απίθανες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους ενώ στη συνέχεια της λεζάντας εγκωμιάζει τη Σύμη, προτρέποντας τους πάντες να την επισκεφτούν -δεν έχει κι άδικο, αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε.

Χρόνια πολλά Αντελίνα. Πάντως, για την ιστορία, παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο φυσικό μελαχρινό της λουκ, ακόμη δεν έχει μοιραστεί φωτογραφία της έτσι. Ακόμη και σε αυτές που βλέπουμε σήμερα, έχει φροντίσει, διακριτικά, να καλύψει το τριχωτό της κεφαλής με τουρμπάνι.

Συγκινημένη από τις ευχές, η Αντελίνα απάντησε με ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του αγαπημένου της: "Καρδιές μου σας λατρευω!!!!Η ευτυχία, η ευλογία και το μεγαλύτερό μου δώρο είστε εσείς!Σας ευχαριστώ!!!❤️❤️❤️❤️❤️".

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 13:54