Ο Travis Barker στο νοσοκομείο: Μεγάλη αγωνία για την υγεία του - "Ο Θεός να με σώσει", ευχήθηκε ο ίδιος

29.06.2022
Ο Travis Barker στο νοσοκομείο: Μεγάλη αγωνία για την υγεία του - "Ο Θεός να με σώσει", ευχήθηκε ο ίδιος
Δύσκολες ώρες για τον Travis Barker και τους δικούς τους ανθρώπους καθώς σήμερα το πρωί εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον ίδιο και την κόρη του να προσεύχονται δημοσίως!

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο Travis Barker μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η σύζυγός του, Kourtney Kardashian να τον ακολουθεί από κοντά φορώντας ένα μαύρο τζάκετ με κουκούλα.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει την προσευχή του δημόσια μέσω Twitter: "Ο Θεός να με βοηθήσει"!

Λίγο αργότερα η κόρη του, Alabama, ζήτησε επίσης από τον κόσμο να προσευχηθεί μαζί της, χωρίς, όμως να μοιράζεται κάποια άλλη πληροφορία.

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Μια ιστορία που δείχνει ότι μια φιλία μπορεί να καταλήξει σε έναν απόλυτο έρωτα

Φαίνεται ότι σήμερα το πρωί ο Travis εμφανίστηκε στο νοσοκομείο West Hills για ένα θέμα υγείας του, όμως εκεί δεν μπόρεσαν, προφανώς, να τον καλύψουν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Cedars-Sinai Medical Center, όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή, χωρίς να υπάρχει κάτι νεότερο για την κατάστασή του.

Για την ιστορία, πάντως, “God Save Me”, είναι ο τίτλος ενός τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του Machine Gun Kelly με τίτλο Mainstream Sellout. Ο Barker έκανε την παραγωγή του άλμπουμ και συνυπογράφει τη δημιουργία του εν λόγω τραγουδιού που μιλά για εξάρτηση από ναρκωτικά, ανάρρωση, ψυχική ανισσοροπία και φήμη.

Δεν είναι λίγοι οι φανς που έκαναν τον συνειρμό και αναμένουν νεότερα ενώνοντας τις προσευχές τους με αυτές τις οικογένειας.

Ο ντράμερ των Blink είχε νοσηλευτεί ξανά το 2018 έξαιτίας θρόμβων στα χέρια του ενώ έχει επίσης υποστεί μόλυνση από σταφυλόκοκκο και μια βακτηριακή λοίμωξη που προκάλεσε οίδημα, φλεγμονή και πόνο.

Θυμίζουμε ότι ο Barker επέζησε μιας πτώσης αεροπλάνου το 2008 (με έξι νεκρούς, τότε) που τον άφησε με πολλαπλά εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα και βαθιά ψυχικά τραύματα που ακόμη τον ταλαιπωρούν.

Περαστικά.