Cameron Diaz: Μιλάει για τη μητρότητα στα 47 της χρόνια

24.07.2020
Cameron Diaz: Μιλάει για τη μητρότητα στα 47 της χρόνια
"Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί"

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Jimmy Fallon, η Cameron Diaz μίλησε για τη μητρότητα και την ικανοποίηση και την πληρότητα που έφερε στη ζωής της. Όπως η ίδια είπε, η καραντίνα ήταν παράδεισος γιατί είχε την ευκαιρία να είναι κοντά στην κόρη της, που γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δες και αυτό: Διεθνούς φήμης τραγουδίστρια παντρεύεται μετά από τέσσερις μήνες σχέσης

"Κάθε μέρα που περνάει είναι εντελώς διαφορετική, η ανάπτυξή της είναι τεράστια. Δεν είναι το ίδιο μωρό που ήταν χθες. Και είναι τόσο υπέροχο να είσαι εκεί, να βλέπεις αυτή την εξέλιξη, να είσαι μέρος της και να μπορείς να τη βοηθάς να είναι ο εαυτός της. Είναι απλά υπέροχο. Είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε μένα και τον Μπέντζι. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι", είπε η 47χρονη ηθοποιός.

Αυτό το είδες; Ο γιος της Liz Hurley ήρθε στη Μύκονο και ποζάρει ως άλλος Robocop!

Η ηθοποιός έγινε μητέρα στα 47 της χρόνια, μετά από προσπάθεια σχεδόν πέντε ετών. Παρ'όλων των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η ίδια λέει πως αρνείται να προσλάβει νταντά για το παιδί της τουλάχιστον για τώρα. "Η Cameron θέλει να περνάει κάθε δευτερόλεπτο με το μωρό", είχε πει πηγή από το περιβάλλον της, αναφέροντας ότι το ζευγάρι ήθελε να είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία οικογένειας από τότε που παντρεύτηκε, το 2015.