Katy Perry: Μιλάει για τον τρόπο που ο Orlando Bloom τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη

24.07.2020
Katy Perry: Μιλάει για τον τρόπο που ο Orlando Bloom τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη
"Τον δοκιμάζω ακόμα, εξακολουθεί να εμφανίζεται, ακόμα δεν τον ενοχλεί"

Η Katy Perry μίλησε για το πώς ο αρραβωνιαστικός της, Orlando Bloom, παρέμεινε το στήριγμα της κατά τη διάρκεια κάποιων από τις πιο σκοτεινές μέρες της.

Η τραγουδίστρια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο The Howard Stern Show ότι ο Bloom τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη που περνούσε μετά την απογοητευτική κυκλοφορία του άλμπουμ της το 2017, Witness.

Δες και αυτό: Orlando Bloom: "Νιώθω ανίσχυρος" - Στο πλευρό του σταρ η Jennifer Aniston

Μιλώντας για το επερχόμενο άλμπουμ της, Smile, η Perry είπε: "Για να είμαι ειλικρινής, αυτός ο δίσκος είναι γεμάτος ελπίδα, ανθεκτικότητα και χαρά επειδή δημιουργήθηκε σε μια σκοτεινή εποχή όταν περνούσα κλινική κατάθλιψη επειδή είχα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Ο τελευταίος δίσκος δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες μου, αλλά με έβγαλε από το να είμαι μια διψασμένη ποπ σταρ που ένιωθε ότι έπρεπε να είναι νούμερο ένα όλη την ώρα".

Αυτό το είδες; Orlando Bloom: "Έχω κλάψει περισσότερο απ' ότι νόμιζα ότι είναι δυνατό" - Απαρηγόρητος ο σταρ καταρρέει

Η Perry πρόσθεσε ότι ο Bloom αντιμετώπισε όλα όσα η Perry βίωσε κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, αλλά παρέμεινε δίπλα της. "Τον δοκιμάζω ακόμα, εξακολουθεί να εμφανίζεται, ακόμα δεν τον ενοχλεί", συνέχισε η Perry. "Και γι 'αυτό είναι τέλειος για μένα."

Η Perry αποκάλυψε επίσης πώς ήταν να βιώνει την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας και είπε ότι η ημερομηνία ερχομού για το κοριτσάκι της είναι πολύ κοντά. "Νομίζω ότι το 2020 είναι η χρονιά όπου αν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Έχω ακολουθήσει τη ροή των πραγμάτων. Δεν ανησυχώ καθόλου. Νιώθω εξαιρετικά ευλογημένη."