Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Γονείς για πρώτη φορά

24.07.2020
Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Γονείς για πρώτη φορά
Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Το πρώτο τους παιδάκι υποδέχθηκαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ.

Δες και αυτό: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγινε πατέρας - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

H Ανίτα έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι τριών κιλών, το πρωί της Πέμπης στο μαιευτήριο Ιασώ. Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι για το ζευγάρι, περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμου του φωτογράφου και της make up artist.

Αυτό το είδες; H Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια: Πόσων ετών έγινε και η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε η κόρη της

Η Ανίτα μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους ακόλουθους της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, λέγοντας πως ήθελε να μοιραστεί τις φωτογραφίες αργότερα, αλλά προέκυψε η γέννα. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του συζύγου της, γράφοντας: "Κορίτσια μου όμορφα❤❤ Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε. Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης..... Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο» έγραψε η Αννίτα Μπραντ στη συνοδευτική λεζάντα και μαρτύρησε το ότι γέννησε".

Κορίτσια μου όμορφα❤️❤️ Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε 🤱🏼🤱🏼🤱🏼 Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης...... Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on Jul 23, 2020 at 12:27pm PDT