Η Jennifer Aniston αποθεώνει τον Matt LeBlanc για τον πιο ιδιαίτερο λόγο

04.03.2024
Η Jennifer Aniston αποθεώνει τον Matt LeBlanc για τον πιο ιδιαίτερο λόγο
Ο Matt LeBlanc εξηγεί τι είναι αυτό που θα ήθελε περισσότερο στη ζωή του να κάνει και η Jennifer Aniston προσυπογράφει!

Ο Matt LeBlanc δεν έπαιζε, απλά, τον Joey Tribbiani στα θρυλικά τηλεοπτικά Φιλαράκια, λένε οι φανς στην πλειοψηφία τους, «ήταν ο Joey Tribbiani» και ιδού μία ακόμη απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Κυριακή χθες και η Jennifer Aniston έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με πρωταγωνιστή τον Matt LeBlanc.

Στο απόσπασμα που μοιράστηκε η 55χρονη σταρ βλέπουμε τον ηθοποιό να αποκαλύπτει αυτό που θα ήθελε περισσότερο από κάθε άλλο, να κάνει στη ζωή του. Και αυτό είναι το απόλυτο τίποτα!

«Είμαι πολύ καλός σ' αυτό. Είμαι ένας επαγγελματίας 'τίποτας'. Γιατί είναι τόσο εύκολο. Δεν υπάρχουν κανόνες. 'Τι θα κάνεις σήμερα;' 'Τίποτα'", λέει με απόλυτη φυσικότητα ο Matt και η λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο η Aniston αποκαλυπτική: «Το ίδιο @mleblanc το ίδιο».

{https://www.instagram.com/p/C4DtCwDrL_J/}

Matthew Perry: Ο «αδελφός» Matt LeBlanc τον αποχαιρετά δημόσια - «Είσαι επιτέλους ελεύθερος»

Μία ανάρτηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί και το απόλυτο κυριακάτικο Vibe που θα βάζουμε στο repeat όταν κουραζόμαστε λίγο περισσότερο από το «τρέχω και δεν φτάνω» της καθημερινόητας.

Μαζί σου Matt/Joey... Χρειάζονται και αυτές οι στιγμές. Αρκετά συχνά μάλιστα!

Το 2023 τελείωσε πολύ άσχημα για το cast και τους φίλους (γενικότερα) των Friends καθώς στο τέλος του Οκτώβρη ο Matthew Perry a.k.a. Chander Bing, έφυγε απο΄ τη ζωή ξαφνικά, έχοντας ξεγελάσει τον θάνατο πολλές φορές πιο πριν, βυθίζοντας σε πένθος όλους εκείνους που χωρίς να έχουν την παραμικρή συγγένεια μαζί του, ένιωσαν ότι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Matthew Perry: Η επίσημη αιτία θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή σε φίλους και φανς

Τελευταία τροποποίηση στις 04.03.2024 - 13:56