Πέθανε η Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών - Το μήνυμα της Άννας Φόνσου

04.03.2024
Πέθανε η Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών - Το μήνυμα της Άννας Φόνσου
Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις πιο «εκρηκτικές» παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες, η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο για ενάμιση χρόνο. Ήταν 68 ετών.

«Η Τέτη ήταν ένα πολύ περήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να επιβαρύνει κανέναν με το πρόβλημά της. Είχε καρκίνο» είπε η Άννα Φόνσου εξηγώντας ότι η καλή της φίλη πάλευε με την ασθένεια εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς να θέλει να το μάθει κανείς άλλος. Ζούσε στο σπίτι του ηθοποιού για αρκετό καιρό όμως θέλησε να πάει στο σπίτι της από όπου και έφυγε.

«Ήθελε να είναι όλα πολύ σεμνά, ό,τι είχε ζητήσει, αυτό ακριβώς θα κάνουμε και στην κηδεία της», είπε η Άννα Φόνσου, η οποία ήταν πολύ συγκινημένη καθώς δεν πρόλαβε να τη δει. Η ίδια εμφανίζεται στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, Δευτέρα 4/3 που έχουν ρεπό ήρθε στην Αθήνα για να τη δει, αλλά... δεν πρόλαβε.

Πέθανε ο Ηλίας Λογοθέτης - Το «αντίο» του γιου του, Αλέξανδρου

Η Άννα Φόνσου αφιέρωσε στην καλή της φίλη που έφυγε από τη ζωή και μία ανάρτηση στα social media μέσα από την επίσημη σελίδα του Σπιτιού του Ηθοποιού:

«Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη... ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα... ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία... Αντίο σεμνή μου φίλη... Σ αγαπώ»

{https://www.facebook.com/actors.house.92/posts/pfbid0fRy4RhxavpjVpNTQ1McHFdvutVQpXpiz9HhZK13HZnrPRVQmajhkP2v8BGPZEm6nl}

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη όπου μίλησε για τις δικές της εμπειρίες παρενόχλησης στο πλαίσιο του #metoo, παροτρύνοντας όλα τα αγόρια και τα κορίτσι να μιλήσουν και να μην κρύβονται.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.03.2024 - 17:57