Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις της Αλίκης Κατσαβού και της Finos Film

26.02.2024
Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Οι αναρτήσεις της Αλίκης Κατσαβού και της Finos Film
Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020.

Σε ηλικία 89 ετών και έχοντας νοσηλευτεί επί 20 μέρες στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία το πνοή πριν από τέσσερα χρόνια σαν σήμερα, βυθίζοντας σε θλίψη τους απανταχού θαυμαστές, φίλους, συνεργάτες και φυσικά τους συγγενείς του.

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε αλλά δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί καθώς το σημάδι που άφησε στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και στις καρδιές του κοινού που τον λάτρεψε παραμένει ανεξίτηλο έχοντας μεγαλώσει γενιές επί γενεών.

Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που τιμούν τη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού σήμερα αλλά εμείς ξεχωρίζουμε δύο.

Μία της Αλίκης Κατσαβού, τρίτης του συζύγου και μητέρας του μοναχογιού (και βενιαμίν του), Φοίβου, ο οποίος σήμερα είναι 7 ετών.

«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα!
Έλεγες: "από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες... καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιαρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας. Κι αν είσαι γελαστος, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοιρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας" .
Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοιρες που είχες μαζεψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα δεν τα καταφέρνω πάντα», διαβάζουμε στη λεζάντα και στη φωτογραφία ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς, όπως ακριβώς τον θυμόμαστε!

{https://www.instagram.com/p/C3zcA8Qq5hO/}

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση αφιέρωσε στον Κώστα Βουτσά και η Finos Film με ένα βίντεο στο οποίο θυμόμαστε μερικές (από τις άπειρες) σκηνές που αγαπήσαμε.

»Ο Κώστας Βουτσάς έβαλε τη σφραγίδα του σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα από την μικρή οθόνη. Η Φίνος Φιλμ αποτέλεσε για αυτόν το πολυτιμότερο κεφάλαιο της καριέρας του, αφού γύρισε μαζί της 30 ταινίες – τις περισσότερες που γύρισε ηθοποιός σε πρωταγωνιστικούς ρόλους», ξεκινά η μακροσκελής λεζάντα και οι εικόνες που συνοδεύουν είναι, πραγματικά, απολαυστικές.

{https://www.instagram.com/p/C3zTJxnuCWW/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.02.2024 - 16:35