Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς: Τα "αντίο" της συζύγου και της κόρης του

26.02.2020
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς: Τα "αντίο" της συζύγου και της κόρης του
Ανείπωτη η θλίψη! Ο θάνατος του εμβληματικού ηθοποιού σημαίνει το τέλος της πιο λαμπρής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη χώρα, που θρηνεί μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες διαβάζουμε τα εξής:

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»
Σπυρίδων Αποστολόπουλος

Το ίντερνετ έχει γεμίσει με φωτογραφίες του σπουδαίου ηθοποιού, του "αιώνιου έφηβου" που θα ζει για πάντα μέσα από τις αμέτρητες ταινίες του που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και θα μεγαλώσουν, σίγουρα άλλες τόσες.

Ανάμεσα στις άπειρες αναρτήσεις αφιερωμένες στον Κώστα Βουτσά, ξεχωρίσαμε αυτές της συζύγου του, Αλίκης Κατσαβού και της κόρης του, Θεοδώρας Βουτσά.

Στην ανάρτησή της η Αλίκη Κατσαβού γράφει:

Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας.
Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Τελευταία τροποποίηση στις 26.02.2024 - 16:17