Friends: Ο Joey μοιράστηκε τα νέα για το Reunion αλλά ήταν για... άλλη σειρά!

25.02.2020
Friends: Ο Joey μοιράστηκε τα νέα για το Reunion αλλά ήταν για... άλλη σειρά!
Μία απίθανη ανάρτηση του Matt LeBlanc και τα σχόλια των υπόλοιπων συμπρωταγνιστών του. Αδιόρθωτος!

Η είδηση που περίμεναν οι απανταχού θαυμαστές της θρυλικής σειράς του HBO από τη στιγμή που έπεσε η αυλαία του το 2004 ήρθε πριν από λίγες μέρες.

Η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα θα επανενωθεί για ένα και μοναδικό επεισόδιο η προβολή του οποίου θα σημάνει τον επίσημο εγκαινιασμό της πλατφόρμας HBO Max μέσα στους επόμενους μήνες.

Την είδηση μοιράστηκαν με ταυτόχρονες αναρτήσεις τους όλοι οι πρωταγωνιστές, χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία και την ίδια λεζάντα. Ή μάλλον, όχι όλοι! Ο Matt LeBlanc έκανε τα... δικά του. Και γελάμε ακόμη!

Ιδού η ανάρτηση που φαίνεται στα προφίλ των Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matthew Perry. H ίδια φωτογραφία και στη λεζάντα η έκφραση "It's happening", μαζί με τα ονόματα των Instagram-ικών λογαρισμών των υπόλοιπων 5 της παρέας.

Ο "Joey" μοιράστηκε την ίδια λεζάντα, πλάι σε μια άσχετη φωτογραφία όμως. Για την ιστορία, στη φωτογραφία που διάλεξε ο LeBlanc για τη δική του ανάρτηση βλέπουμε την παρέα μιας άλλης θρυλικής τηλεοπτικής παρέας, του Mash (1972 - 1983) και οι φίλοι του σχολίασαν αναλόγως. Ιδού η ανάρτηση και στη συνέχεια τα σχόλια των τριών κοριτσιών της παρέας.

it’s happening!! @HBOMax @_schwim_ @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mattyperry4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt LeBlanc (@mleblanc) στις 21 Φεβ, 2020 στις 2:00 μμ PST