3 διάσημες οικογένειες και οι βασικές αξίες ανατροφής των παιδιών τους

10.12.2023
3 διάσημες οικογένειες και οι βασικές αξίες ανατροφής των παιδιών τους
Σε έναν κόσμο όπου η φήμη και η περιουσία συνοδεύουν συχνά μια ζωή υπερβολής, μερικοί διάσημοι γονείς ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να ενσταλάξουν βασικές αξίες στα παιδιά τους.

Πέρα από τη λάμψη και τη γοητεία του Χόλιγουντ, αυτοί οι σταρ έχουν αγκαλιάσει την ευθύνη της γονεϊκότητας με τη δέσμευσή τους να μεγαλώσουν προσγειωμένα παιδιά.

David και Victoria Beckham θέλουν να μεγαλώσουν εργατικά παιδιά

Ο David και η Victoria Beckham έχουν επιδείξει μια αξιέπαινη δέσμευση στην ανατροφή κοινωνικά συνειδητοποιημένων και προσγειωμένων παιδιών. Αναγνωρίζοντας το προνόμιο που απολαμβάνουν τα παιδιά τους, το ζευγάρι συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις σχετικά με τις παγκόσμιες ανισότητες με τα παιδιά τους. Η Victoria Beckham λέει: «Ο David και εγώ εξηγούμε στα παιδιά τι προνομιούχες ζωές κάνουν. Τους λέμε ότι σε πολλά μέρη στον κόσμο, τα παιδιά είναι πεινασμένα, άστεγα και άρρωστα. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς τους άλλους».

David Beckham: Εξηγεί γιατί στην οικογένειά του φιλιούνται με τα παιδιά στο στόμα

Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο ότι τα παιδιά τους θα γίνουν εργατικά, με τη Victoria να δηλώνει: «Δεν θα είναι αυτά τα παιδιά που θα μένουν στο σπίτι και δεν θα κάνουν τίποτα. Σίγουρα θα δουλέψουν». Αυτό μάλιστα έχει φανεί στην πράξη, με τον μεγαλύτερο γιο τους, τον Brooklyn, ο οποίος άρχισε να εργάζεται σε ένα τοπικό καφέ σε ηλικία 15 ετών.

{https://www.instagram.com/p/CwqoseRIzLN/}



Mila Kunis και Ashton Kutcher ζήτησαν από τους παππούδες τους να περιορίσουν τον αριθμό των παιχνιδιών που τους δίνουν ως δώρα.

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher αποτελούν παράδειγμα μιας προσγειωμένης προσέγγισης στην ανατροφή των παιδιών τους, αποφεύγοντας συνειδητά τα πολλά δώρα για τα παιδιά τους. Η Kunis έχει πει, «Μέχρι στιγμής, η παράδοσή μας δεν είναι δώρα για τα παιδιά». Αυτή η απόφαση επηρεάστηκε από το γεγονός ότι τα μικρά παιδιά, ειδικά εκείνα κάτω του ενός έτους, μπορεί να μην εκτιμούν πλήρως την αφθονία των δώρων.

No Strings Attached και Friends With Benefits: Ο Αshton Κutcher παραδέχεται ότι, στην ουσία, πρόκειται για την ίδια ταινία

Η Kunis και ο Kutcher συμφώνησαν με τους γονείς τους για τις προτιμήσεις τους για το θέμα των δώρων. Ο Κutcher εξήγησε: «Έχουμε πει στους γονείς μας: “Σας ικετεύουμε – αν πρέπει να τoυς δώσετε κάτι, επιλέξτε μόνο ένα δώρο. Διαφορετικά, θα θέλαμε να κάνουμε μια φιλανθρωπική δωρεά, σε κάποιο νοσοκομείο για παιδιά ή σε ένα κατοικίδιο (ή) ό,τι θέλετε”. Αυτή είναι η νέα μας παράδοση»

{https://www.instagram.com/p/Bf7Yq8FnQ88/}



Η Drew Barrymore δεν αγοράζει χριστουγεννιάτικα δώρα για τις κόρες της

Η Drew Barrymore, αποτελεί παράδειγμα μιας διαφορετικής προσέγγισης στην ανατροφή των παιδιών δίνοντας προτεραιότητα στις ουσιαστικές εμπειρίες έναντι των υλικών δώρων. Η ηθοποιός, που αποφεύγει να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα για τις κόρες της, τονίζει την αξία της δημιουργίας μόνιμων αναμνήσεων. «Τους πηγαίνω πάντα ένα ταξίδι κάθε Χριστούγεννα. Δεν τους παίρνω δώρα, τα οποία νομίζω ότι στις ηλικίες τους δεν αγαπούν, αλλά λέω, "νομίζω ότι θα θυμόμαστε το μέρος και τις φωτογραφίες και την εμπειρία, και αυτό θέλω να σας δώσω" », είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Drew Barrymore: Η αποκάλυψη για ανοιχτή σχέση με διάσημο ηθοποιό

Γνωρίζοντας ότι οι κόρες της δέχονται δώρα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τονίζει: «Δεν είμαι σαν κάποια περίεργη, αυστηρή, ψυχρή μαμά που λέει «δεν παίρνεις δώρα!».

{https://www.instagram.com/p/BRjYLmMhE4_/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.12.2023 - 11:38