Daddy Dearest: Ο γιός του Brad Pitt, Maddox ετοιμάζει βιβλίο όπου θα γράψει τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με τον πατέρα του

Daddy Dearest: Ο γιός του Brad Pitt, Maddox ετοιμάζει βιβλίο όπου θα γράψει τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με τον πατέρα του
Μεγάλες φουρτούνες προμηνύονται για τον Brad Pitt και έρχονται από πολύ δικό του άνθρωπο.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2016 και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καθόλου ειρηνικό. Και όσο τα παιδιά τους μεγάλωναν, έπαιρναν όλο και περισσότερο το μέρος της μητέρας τους στη σφοδρή διαμάχη. Έγινε προφανές ότι λατρεύουν τη μητέρα τους, ειδικά όταν η Zahara αφαίρεσε το «Pitt» από το επίθετό της «Jolie-Pitt» όταν μπήκε σε αδελφότητα στο κολλέγιο και όταν ήρθε στο φως η έκρηξη του Pax για τη συμπεριφορά του Pitt στην οικογένεια. Αλλά τώρα, φαίνεται ότι ένα άλλο παιδί του ζευγαριού πρόκειται να πει την ιστορία του και να ρίξει περισσότερο φως στο πώς είναι ο Pitt ως πατέρας.

Maddox Jolie Pitt: Ο γιος των Brangelina μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον πατέρα του

Μια πηγή από το περιβάλλον της Jolie είπε στο ΟΚ ότι ο γιος της, Maddox Jolie-Pitt φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με εκδοτικούς οίκους για την κυκλοφορία ενός βιβλίου απομνημονευμάτων που αφορά την περίπλοκη σχέση του με τον Pitt.

{https://www.instagram.com/p/CzqTaiLMewv/}

«Με τον τίτλο Daddy Dearest, το βιβλίο λέγεται ότι εμβαθύνει στην πολυπλοκότητα της σχέσης τους, προσφέροντας μια περιγραφή από πρώτο χέρι για τα πάνω και τα κάτω, τους θριάμβους και τις δοκιμασίες», είπε η πηγή. «Θα προσφέρει στους αναγνώστες μια μοναδική προοπτική στην ιδιωτική ζωή μιας από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του Χόλιγουντ, κάνοντας το βιβλίο-βόμβα που έγραψε η κόρη της Joan Crawford για τη μητέρα της, να μοιάζει με την Μαίρη Πόπινς».

Ο Brad Pitt απαντά στις βαριές κατηγορίες του Pax - Τι αποκαλύπτουν φίλοι του για τη σχέση του με την οικογένεια

Για όσους αναρωτιούνται τι κάνει στη ζωή του ο Maddox, έχει εργαστεί στα παρασκήνια σε πολλές ταινίες (συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου φιλμ της μητέρας του, Without Blood, όπου αυτός και ο Pax θα εργαστούν ως βοηθοί σκηνοθέτες). Σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei και το 2021 κατέθεσε εναντίον του πατέρα του στο δικαστήριο. Εκτός από αυτό, ήθελε επίσης να αφαιρεθεί το «Pitt» από το όνομά του, όπως η αδερφή του Zahara.

Δύσκολοι καιροί για τον Brad.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 14:08