Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: "Οι πόνοι ήταν φρικτοί. 44 μέρες ήμουν καθηλωμένη. Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τρέξω"

07.07.2023
Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: "Οι πόνοι ήταν φρικτοί. 44 μέρες ήμουν καθηλωμένη. Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τρέξω"
Photο: NDP Photo Agency
Για την περιπέτεια της υγεία της μίλησε για πρώτη φορά, δημόσια, η Αννίτα Ναθαναήλ.

Έχει "εξαφανιστεί" τον τελευταίο καιρό η Αννίτα Ναθαναήλ και η Ξανθίππη Βουτσαλά στο Breakfast @ Star, τη ρώτησε γιατί. Εκείνη μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, που την κράτησε μακριά από τα media και παραδέχτηκε ότι παρόλο που είναι πολύ καλύτερα τώρα, "πέρασε και περνάει πολύ δύσκολα".

«Βίωσα το life changing experience, μία εμπειρία ζωής που άλλαξε εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή και την καθημερινότητά μου. Μπήκα να κάνω μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο γόνατο. Όταν ξύπνησα, είχε γίνει ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του γονάτου μου», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ προσθέτοντας όμως ότι στη συνέχεια υπήρξε μία επιπλοκή, η οποία την καθήλωσε στο κρεβάτι. «Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να σταθώ. Το πόδι μου μετά την επιπλοκή άρχισε να μαυρίζει, να καίγεται, να παίρνει φωτιά. Το τύλιγα με παγωμένες γάζες και επιδέσμους για να αντέξω τον πόνο» περιέγραψε εξηγώντας πως τραυματίστηκαν κάποια νεύρα στο πόδι.

{https://www.instagram.com/p/Cm3kl89oYRo/}

«44 μέρες ήμουν καθηλωμένη. Χρειάστηκε να απευθυνθώ σε αναισθησιολόγο, η οποία μου έδωσε μία πολύ ισχυρή αγωγή και νευροπαθητικά φάρμακα. Εθίστηκα σε πολύ δυνατά οπιούχα παυσίπονα, ζούσα με το ρολόι στο χέρι για να δω πότε μπορώ να πάρω την επόμενη δόση», συνέχισε προσθέτοντας πως το καλύτερο αναλγητικό ήταν τα χαρτομάντηλα, καθώς έκλαιγε πολλές φορές τη μέρα γιατί πίστευε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει.

Τώρα πιστεύει πως θα φτάσει σε έναν πάρα πολύ καλό βαθμό αλλά δεν θα γίνει όπως πριν. «Το πόδι δεν λυγίζει όπως πριν. Δυσκολεύομαι να βγω από το αυτοκίνητο. Δεν θα μπορέσω να μπω ποτέ ξανά στην πίσω θέση του αυτοκινήτου ή σε μία στενή θέση αεροπλάνου, δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τρέξω», περιέγραψε ενώ δεν έκρυψε πως τα παιδιά της που ζουν και σπουδάζουν στην Αμερική δεν είχαν εικόνα για την κατάστασή της και όταν πήρε την απόφαση να ταξιδέψει με αναπηρικό αμαξίδιο και την είδαν σοκαρίστηκαν.

Η Madonna πήρε εξιτήριο αλλά τα νέα για την υγεία της δεν είναι καλά ακόμη

Όσο για τους λόγους που την οδήγησαν στο να μιλήσει δημόσια γι' αυτό; «Αποφάσισα να το μοιραστώ, διότι ανακάλυψα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν μπει στη διαδικασία ενός ορθοπεδικού χειρουργείου. Θα τα καταφέρω», κατέληξε και συγκίνησε!

{https://www.youtube.com/watch?v=znNjnGYCzTA&ab_channel=StarTvGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2023 - 12:15