Kourtney Kardashian: Έγκυος και σέξι όσο ποτέ ποζάρει με το μπικίνι της - Το φύλο του μωρού της

Kourtney Kardashian: Έγκυος και σέξι όσο ποτέ ποζάρει με το μπικίνι της - Το φύλο του μωρού της
Tο καλοκαίρι νιώθουμε πιο όμορφες και έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μας. Μάλλον αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Kourtney Kardashian η οποία έκανε στα social μια πολύ σέξι εμφάνιση –αν και έγκυος- με το μπικίνι της!

Η διάσημη σταρ μοιράστηκε κάποιες νέες σέξι selfies με πράσινο μαγιό που αναδείκνυαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Γλυκό καλοκαίρι», έγραψε η 44χρονη στη λεζάντα της ανάρτησης στα social media. Στην πρώτη φωτογραφία συνδύασε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου με το τρίγωνο τοπ της.

{https://www.instagram.com/p/Ct2rD4Vpvfb/}

Η σταρ των «Kardashians» ανέβασε στο καρουζέλ μια ολόσωμη φωτογραφία με το μπικίνι αλλά και φωτογραφίες των δύο μικρότερων παιδιών της - της δεκάχρονης κόρης της Penelope και του οκτάχρονου γιου της Reign - να παίζουν σε μια πισίνα.

Ο 13χρονος γιος της από τον πρώην της Scott Disick, Mason, δεν εμφανίστηκε στο slideshow.

Οι fans της Kardashian πλημμύρισαν τις ενότητες σχολίων με επαίνους για το σώμα της ως εγκυμονούσα.

«Κορίτσι, φαίνεσαι καλύτερα από εμένα με μπικίνι και δεν είμαι καν έγκυος», έγραψε μια follower της. «Επίσης μου αρέσει αυτό το vibe με τα κοντά μαλλιά».

Ένας άλλος πρόσθεσε ότι «η εγκυμοσύνη σου πάει πολύ».

Η Kardashian αποκάλυψε τα νέα της εγκυμοσύνης της από τον Travis Barker στις 17 Ιουνίου σε μια συναυλία του Blink-182 στο Λος Άντζελες, αναφερόμενη στο μουσικό βίντεο "All the Small Things" και κρατώντας μια πινακίδα "TRAVIS IM PREGNANT" ανάμεσα στο πλήθος.

Η μέλλουσα σταρ έδειξε και τότε την κοιλίτσα της αφού φορούσε ένα κοντό μαύρο τοπ και ένα δερμάτινο παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CtlMrp4Mj87/

Όπως ήταν αναμενόμενο δημοσίευσε στο Instagram και φωτογραφίες στα παρασκήνια με τον 47χρονο Barker γράφοντας: «Κατακλύζομαι από ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού».

Την Πέμπτη, η Kardashian έδειξε μια άλλη οπτική γωνία της κοιλίτσας της σε ένα στόρι, ενώ ζήτησε από τους followers της συμβουλές για «καθαρή φροντίδα σώματος» όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Kardashian ήταν αρχικά φίλη με τον Barker αλλά η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική το 2021. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την ίδια χρονιά και παντρεύτηκε με τρεις γαμήλιες τελετές το 2022.

Όσο για το φύλο του Kravis (όπως φωνάζουν ήδη, χιουμοριστικά, το μωράκι που περιμένουν); Είναι αγοράκι, και το ζευγάρι το αποκάλυψε με έναν εντυπωσιακό τρόπο και μέσω social media.

{https://www.instagram.com/p/Ct5YB_VNiap/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2023 - 12:02