Jennifer Lawrence: Αποκαλύπτει την απρόσμενη αντίδρασή της στους παπαράτσι που επιχειρούν να βγάλουν φωτογραφίες τον γιο της

01.07.2023
Jennifer Lawrence: Αποκαλύπτει την απρόσμενη αντίδρασή της στους παπαράτσι που επιχειρούν να βγάλουν φωτογραφίες τον γιο της
Η Jennifer Lawrence δεν αγαπά τους παπαράτσι, αλλά κάτι άλλαξε από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παπαράτσι είναι ο κακός δαίμονας των διασημοτήτων. Και δεν εννοούμε τους fans που θέλουν να τραβήξουν τα είδωλά τους μια selfie ενώ είναι καθ' οδόν για μια πρεμιέρα, αλλά για τους φωτογράφους που καταδιώκουν διασημότητες για να τραβήξουν μια αποκλειστική φωτογραφία. Πολλές διασημότητες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους γι' αυτό και μάλιστα πολύ έντονα.

Κάποιοι το αντιλαμβάνονται έγκαιρα, ενώ άλλοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να απομακρύνουν τις κάμερες που αναβοσβήνουν απέναντι από τα παιδιά τους. Όσο για την ηθοποιό, Jennifer Lawrence, ενώ ήταν πεπεισμένη ότι θα ήταν έξαλλη και θα έδιωχνε τους παπαράτσι, αντ' αυτού, αποκάλυψε ότι είναι ένας γονιός που το αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή. Και ο λόγος της είναι πολύ γλυκός!

«Στην αρχή σκεφτόμουν “Πώς γαμώτο δεν θα το χάσω όταν δω αυτούς τους τύπους να βγάζουν φωτογραφία το μωρό μου;”» είπε η Lawrence σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Interview Magazine. «Τότε, όταν ήλθε (ο γιος), συνειδητοποίησα ότι η ενέργειά μου είναι πιο σημαντική για εκείνον από οτιδήποτε άλλο. Έτσι, αν αισθάνεται ότι είμαι ανήσυχη πριν φύγω από το σπίτι ή είμαι θυμωμένη όταν είμαστε έξω, αυτό θα τον επηρεάσει».

Πρόσθεσε ότι από τότε που καλωσόρισε τον γιο της Cy, «έχει γίνει λίγο πιο ζεν και λίγο πιο χαλαρή». Η διάσημη ηθοποιός πρόσθεσε: «Επειδή δεν έχω άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να το αποδεχτείς και να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να περπατήσεις. Δεν θέλω να του μεταδώσω το άγχος και τον θυμό που έχω».

Έχει ενδιαφέρον η άποψή της!

Το 2018, η Laurence άρχισε να βγαίνει με τον διευθυντή γκαλερί τέχνης Cooke Maroney. Μετά από ένα χρόνο μαζί, αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Τον Φεβρουάριο του 2022, καλωσόρισαν τον γιο τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2023 - 13:27