Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi αρραβωνιάστηκαν: Η τρυφερή ανακοίνωση

11.04.2023
Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi αρραβωνιάστηκαν: Η τρυφερή ανακοίνωση
Η 19χρονη πρωταγωνίστρια του Stranger Things και ο 20χρονος γιος του Jon Bon Jovi αποφάσισαν να παντρευτούν και το ανακοίνωσαν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της νεότερης διεθνούς σόουμπιζ και, όπως φαίνεται, ετοιμάζονται να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί!

Την ευχα΄ριστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η νεαρή ηθοποιός. "Σ' αγαπώ εδώ και τρία καλοκαίρια γλυκέ μου και τώρα θέλω και όλα τα υπόλοιπα", γράφει η Millie Bobby και μοιράζεται μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που ξεχειλίζει χαρά και αγάπη. Εκείνος την αγκαλιάζει τρυφερά και το βλέμμα το δικό μας πέφτει επάνω στο μονόπετρο που στολίζει το χέρι της.

{https://www.instagram.com/p/Cq5EuqHLDJM/}

Και βέβαια, για όποιους δε γνωρίζουν τα γλυκά λόγια που επέλεξε να χρησιμοποιήσει η ηθοποιός είναι στίχοι από το τραγούδι Lover της Taylor Swift (I've loved you three summers now, honey, I want 'em all).

Millie Bobby Brown: Η συμφωνία που είχε κάνει με τον κολλητό της και ο άντρας της ζωής της, Jake Bongiovi

Μπορεί τα παιδιά να είναι μικρά, 19 ετών εκείνη, 20 εκείνος, αλλά φαίνεται ότι τα αισθήματά τους είναι τόσο δυνατά που τους δίνουν τη σιγουριά που χρειάζονται για το επόμενο (και πολύ μεγάλο βήμα) στη ζωή τους.

Ενδεχομένως, δε, να αντλούν έμπνευση και από τους γονείς εκείνου που είναι, κυριολεκτικά, "μια ζωή μαζί".

Ο Jon Bon Jovi και η Dorothea του είναι ζευγάρι από παιδιά και παραμένουν μαζί κι αγαπημένοι έχοντας χτίσει μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια με την κόρη τους και τους τρεις γιους τους.

{https://www.instagram.com/p/CGnbx5phLNm/?utm_medium=copy_lin}

Η ώρα η καλή, λοιπόν στη νέα γενιά ενώ, για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο 61χρονος ροκάς συνεργάζεται με τον έναν από τους γιους τους, τον Jesse και φτιάχνουν μαζί ένα ροζέ κρασί (Hampton Water Rose) που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στην αγορά.

{https://www.instagram.com/p/Cqf-CFnsEVr/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 17:07