Matt Damon: Η 20ή επέτειος με τη σύζυγό του, Luciana Barroso, και η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Matt Damon: Η 20ή επέτειος με τη σύζυγό του, Luciana Barroso, και η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους
(Photo by Michael Loccisano/Getty Images for SXSW)
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι ο Matt Damon και η Luciana Barroso. Μια σχέση που κρατάει δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους γνωριμία και παρά το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξε πριν από λίγες μέρες έναν πολύ δημόσιο τρόπο για να τιμήσει την ημέρα που γνώρισε τον έρωτα της ζωής του.

Πρόσφατα, ο Matt Damon ήταν καλεσμένος στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon για να προωθήσει τη νέα του ταινία, Air, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον κολλητό του, Ben Affleck. Καθώς μιλούσε για την ταινία, η οποία επικεντρώνεται στην ιστορία του Michael Jordan, ο 52χρονος ηθοποιός επεσήμανε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα σύμπτωση.

Όπως σημείωσε: «Είναι πραγματικά περίεργο. Η ταινία Air ξεκινάει σήμερα και συνειδητοποιήσαμε ότι ο Michael Jordan φορούσε μόνο 2 νούμερα στη φανέλα του στη διάρκεια της καριέρας του, το 45 και το 23, και η ημερομηνία είναι σήμερα 4/5/23 (οι Αμερικανοί γράφουν ανάποδα την ημέρα και τον μήνα)»

Όταν το εξήγησε αυτό, ο Matt Damon δεν μπορούσε να μην αναφέρει ένα άλλο γεγονός για τη συγκεκριμένη ημερομηνία που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε χαμογελώντας: «Αλλά το πολύ πιο σημαντικό είναι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που γνώρισα τη Luci».

7 διάσημοι που έχουν κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών τους

Ο Matt Damon ξεκίνησε να βγαίνει με την Luciana Barroso το 2003 λίγο μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της κωμωδίας Stuck on You. Το ζευγάρι παντρεύτηκε 2 χρόνια αργότερα.

H Luciana, που είναι τώρα 46 ετών, είχε μια κόρη όταν γνώρισε τον ηθοποιό και ο Damon αποκάλυψε ότι η μητρότητα ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που θαύμαζε περισσότερο σε εκείνη.

Mιλώντας για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, η Barroso εξήγησε: «Σίγουρα είχαμε μια σύνδεση αμέσως. Ήταν τόσο εύκολο να μιλήσουμε μεταξύ μας».

Η Barroso πρόσθεσε ότι μέχρι το τέλος της βραδιάς, ο Matt την κάλεσε να βγουν με τους φίλους του, αλλά εκείνη απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μια κόρη 4 ετών, δεν πάω πουθενά». Στη συνέχεια σημείωσε, «Και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που του άρεσε, δηλαδή ότι είχα μια κόρη». Μάλιστα, η Barroso θυμάται τον Damon να λέει: «Μου αρέσει που είσαι μαμά και αυτή είναι η προτεραιότητά σου».

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί 3 κόρες. Και παρόλο που προτιμάνε να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είδαμε πρόσφατα την όμορφη οικογένεια να ποζάρει μαζί στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Air, αν και η πρώτη κόρη της Barroso δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αυτή η γλυκιά οικογένεια έχει σίγουρα κλέψει τις καρδιές μας και βλέποντας πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός μεταξύ του Matt Damon και της Luciana Barrosο μετά από τόσα χρόνια μαζί, μας υπενθυμίζει ότι η αληθινή αγάπη είναι ισχυρότερη από τους πειρασμούς και τα εμπόδια που έρχονται συνήθως μαζί με τη δημοσιότητα.

Με την αφορμή, πάντως, ιδού το trailer της ταινίας Air.

{https://www.youtube.com/watch?v=Euy4Yu6B3nU&t=28s}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.04.2023 - 11:23