Kylie Jenner: Ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» με σέξι φόρεμα και οι fans της αντέδρασαν με έντονο τρόπο

Kylie Jenner: Ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» με σέξι φόρεμα και οι fans της αντέδρασαν με έντονο τρόπο
Για «σεξουαλικοποίηση» της θρησκευτικής γιορτής κατηγόρησε την Kylie Jenner μεγάλη μερίδα των Followers της.

Yπάρχουν πολλοί τρόποι να ευχηθείς «Καλό Πάσχα» στα social. H Kylie Jenner επέλεξε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο, ανεβάζοντας την Κυριακή (ημέρα του καθολικού Πάσχα) μερικές σέξι πασχαλινές selfies στο Instagram που προκάλσαν, τελικά, την οργή πολλών followers της. Η μεγιστάνας της ομορφιάς και σταρ του reality show μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της, δημοσίευσε φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά ένα σέξι παστέλ πράσινο φόρεμα.

Kylie Jenner: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Aire, με ένα εντυπωσιακό πάρτι και ένα γλυκό βίντεο

Το φόρεμα ήταν ένα vintage παστέλ πράσινο Jean Paul Gaultier που είχε χαμηλό ντεκολτέ και ήταν διάφανο από τη μέση και κάτω ενώ για αξεσουάρ είχε επιλέξει ένα ίδιου χρώματος δαχτυλίδι.

jenner_3.jpg

Η σταρ του «Keeping Up with the Kardashians» δημοσίευσε δύο σέξι selfies με το φόρεμα κρατώντας στη μια ένα πασχαλινό καλάθι με αυγά και μαργαρίτες.

{https://www.instagram.com/p/Cq0ytSXpleD/?hl=el}

Η Jenner έγραψε στη λεζάντα «Καλό Πάσχα». Δημοσίευσε επίσης μια άλλη σειρά φωτογραφιών στο Instagram, κυρίως με την οικογένειά της και τα παιδιά της που γιόρταζαν την ημέρα του Πάσχα.

inside-the-kardashian-jenner-familys-easter-2023-celebration.jpg

Μόλις η Jenner δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες, αρκετοί fans βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να «σεξουαλικοποιήσει» τη θρησκευτική γιορτή.

«Αλήθεια; Δεν μπορείς να παραλείψεις μια μέρα; Είναι Πάσχα. Τι θα έλεγες για μια χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία;», έγραψε ένας χρήστης.

«Ξεκουράσου είναι Πάσχα», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Πρέπει να σεξουαλικοποιήσεις και το Πάσχα;», αναρωτήθηκε κάποιος σε ένα άλλο σχόλιο που πήρε 119 likes.

«Είναι ημέρα της Ανάστασης, ξεπέρασε τον εαυτό σου», έγραψε ένας άλλος.

Selena Gomez: Στην κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια followers - Ποια celebrity εκθρόνισε

Η Jenner δεν έχει απαντήσει ακόμη σε κανέναν από τους εξοργισμένους followers της αν και τα σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram είναι περιορισμένα.

Από την άλλη πλευρά αρκετοί άλλοι fans της Jenner δεν άντεξαν να μην την ρωτήσουν για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Timothée Chalamet. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Jenner έχει σχέση με τον δημοφιλή ηθοποιό.

Σύμφωνα με τα κουτσομπολιά και συγκεκριμένα με τον Deux Moi του Instagram, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ούτε η Jenner ούτε ο Chalamet έχουν επιβεβαιώσει (ούτε διαψεύσει, φυσικά) τις φήμες