Μαρία Πρωτόπαππα: Η Μαρίνα του Σασμού έκοψε τα μαλλιά της και ο κόσμος ενθουσιάστηκε

12.04.2023
Μαρία Πρωτόπαππα: Η Μαρίνα του Σασμού έκοψε τα μαλλιά της και ο κόσμος ενθουσιάστηκε
Οι εξελίξεις στον Σασμό του Alpha "τρέχουν" και πίσω από τις κα΄μερες έχουμε αλλαγές στυλιστικού περιεχομένου.

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι μία από τις πιο αγαπημένες θεατρικές και (τελευταία) τηλεοπτικές ηθοποιούς της γενιάς της, που ξεχωρίζει εκτός από το τεράστιο ταλέντο της και για το ήθος και την ευγένειά της.

Ενεργή και στα social media η Μαρίνα του Σασμού (όπως την αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό τις τελευταίες δυο σεζόν) ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της και μία από αυτές ήταν, προφανώς, και η αλλαγή στο look που έκανε πρόσφατα.

Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

Με μια φωτογραφία του Τάσου Θώμογλου και δυο λουλουδάκια στη λεζάντα έδειξε το νέο look η Μαρία Πρωτόπαππα και αν κρίνουμε από τα σχόλια που ακολούθησαν, οι φανς ενθουσιάστηκαν!

{https://www.instagram.com/p/Cq3YY56IZ2Q/}

Με μία επιφύλαξη (γιατί διευκρίνηση δεν υπάρχει) σχετικά με το αν όντως πρόκειται για μόνιμη στυλιστική αλλαγή ή κάποια πιο πρόσκαιρη (πχ περούκα) για τις ανάγκες κάποιου νέου ρόλου, δίνουμε κι εμείς ένα "Ναι" στις αλλαγές γενικότερα.

Ως προς τις εξελίξεις στον Σασμό, η Μαρίνα είναι ενθουσιασμένη που επέζησε από τον πυροβολισμό την ημε΄ρα του γάμου τους, ο Αντώνης της, όμως παλεύει με το ότι έχει επανέλθει με αμνησία. Τα spoilers βέβαια επιβεβαιώνουν ότι αυτό θα είναι πρόσκαιρο και έτσι οι φανς του αγαπημένου τηλεοπτικού ζεύγους απλά... μετράνε αντίστροφα μέχρι να περάσει κι αυτός ο σκόπελος!

Θέλεις κι εσύ έναν Αντώνη σαν αυτόν της Μαρίνας στο Σασμό; Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει τη μοναδική συνθήκη για να συμβεί αυτό

Και για μπαίνεις στο πνεύμα, ιδού το σημερινό (12/4/2023) trailer

{https://www.youtube.com/watch?v=B1wNM4ADOVM}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.04.2023 - 08:40