Al Pacino: Η ρομαντική συνάντηση με την πρώην του, Lucila Solá, ίσως μαρτυρά κάτι παραπάνω

Al Pacino: Η ρομαντική συνάντηση με την πρώην του, Lucila Solá, ίσως μαρτυρά κάτι παραπάνω
(Photo by Karwai Tang/WireImage)
Αναζωπύρωση σχέσης ή τυχαία συνάντηση;

Ο Al Pacino σε λίγες μέρες κλείνει τα 83 του χρόνια ωστόσο υπάρχει τουλάχιστον ένα πράγμα που δεν έχει κάνει στη ζωή του. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ παρά το γεγονός ότι έχει 3 παιδιά. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις σχέσεων του όπου ο δημοφιλής σταρ έχει φτάσει κοντά στο γάμο. Και μια από αυτές ήταν η σχέση του με την Lucila Solá με την οποία χώρισαν πριν από 7 χρόνια, διαψεύδοντας τότε όσους πίστευαν ότι θα κατέληγαν σε γάμο.

Ωστόσο μια πρόσφατη συνάντηση του ζευγαριού, τροφοδότησε φήμες ότι η σχέση τους μπορεί και να αναζωπυρώνεται αν και όλο αυτό το διάστημα των 7 ετών δεν είχαν κόψει επαφή.

Mariah Carey: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της και ο 39χρονος σύντροφος της έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση

Πριν από λίγο καιρό ο Al Pacino συναντήθηκε με την Lucila Solá για ένα μεσημεριανό γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς. Μάλιστα ήταν μια μέρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και οι παπαράτσι εντόπισαν το πρώην ζευγάρι να περπατά στη βροχή, με την Solá να τον προστατεύει τρυφερά με μια ομπρέλα, ενώ ο 82χρονος ηθοποιός ακουμπούσε πάνω της καθώς πήγαιναν προς ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε.

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό λεοπάρ παλτό, η Lucila Solá τράβηξε τα βλέμματα όλων καθώς συνόδευε τον πρώην έρωτά της, Pacino, ντυμένο στα μαύρα με μια ανακατωμένη (όπως πάντα) χαίτη. Η 46χρονη Solá, μητέρα της ανερχόμενης σταρ Camila Morrone [φωτο΄ κάτω], βρέθηκε την προηγούμενη χρονιά στην επικαιρότητα, όταν έληξε άδοξα η 4χρονη σχέση της κόρης της με τον στενό φίλο του Pacino, Leonardo DiCaprio.

{https://www.instagram.com/p/B00x-itHXfD/?hl=el}

Παρά το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα της σχέσης τους, η Solá και ο Pacino αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 4 χρόνια σχέσης. Έφτασαν όμως τόσο κοντά στο γάμο! «Ήρθαν τόσο κοντά, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει», ισχυρίστηκε τότε μια πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Ο Pacino έζησε για 8 δεκαετίες χωρίς να παντρευτεί, αλλά υπήρχαν φήμες ότι το πρώην ζευγάρι σκεφτόταν τον γάμο. «Ποτέ δεν λέω ποτέ. Είναι πιθανό», δήλωσε τότε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως σχεδίαζε το ζευγάρι και ο λόγος του χωρισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ότι οι δύο τους είναι ασύμβατοι χαρακτήρες.

Cher: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον 37χρονο σύντροφό της, τα παιχνίδια στον φακό και το "γελοίο" του πράγματος

Όμως η πρόσφατη συνάντηση τους εγείρει ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τις δεύτερες ευκαιρίες και τη διαρκή δύναμη της αγάπης η οποία τους έκανε να καταφέρουν να κρατήσουν επαφή, ακόμη και 7 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Ο Pacino έχει αποδείξει ότι οι σχέσεις δεν καθορίζονται από την ηλικία αλλά από τα μαθήματα που παίρνει από τα άτομα που συναντά στη ζωή του και έρχεται κοντά τους.