Mariah Carey: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της και ο 39χρονος σύντροφος της έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση

Mariah Carey: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της και ο 39χρονος σύντροφος της έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση
Η Mariah Carey έκλεισε πριν από λίγες μέρες τα 54α γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο περιπετειώδη τρόπο. Όμως τη μεγαλύτερη χαρά της ημέρας την πήρε από τον 39χρονο σύντροφο της Bryan, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλια της καλής του με μια συγκινητική ανάρτηση.

Η σταρ γιόρτασε τη μεγάλη της μέρα με μια βουτιά από τα ψηλά. Μοιράστηκε ένα κλιπ με τους 11,8 followers της στο Instagram όπου πηδά από το σκάφος της στη θάλασσα φορώντας μια ροζ στολή. Μάλιστα πρόσθεσε στο βίντεο το δικό της τραγούδι, «Honey (Classic Mix)».

Η ανάρτηση είχε λεζάντα: «Εορταστική βουτιά στις 3:27 στις 3,27!» μαζί με ένα σωρό χαρούμενα emoji.

{https://www.instagram.com/p/CqThMnDDQLt/?hl=en}

Mariah Carey: Το απίστευτο ποσό που βγάζει κάθε χρόνο από το "All I Want for Christmas is You"

Τα γενέθλια της Mariah έγιναν, όμως, ακόμη πιο ξεχωριστά χάρη σε ένα πολύ γλυκό post από τον επί 7 χρόνια φίλο της, Bryan Tanaka.

Ο Tanaka δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους δύο να χαμογελούν γλυκά, γράφοντας: «Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Πάντα. Χρόνια Πολλά Όμορφη Βασίλισσα μου. 27/3».

{https://www.instagram.com/p/CqTx6i-vfJG/?img_index=1}

Ο 39χρονος, ο οποίος είναι χορογράφος και δημιουργικός διευθυντής, άρχισε να συνεργάζεται με τη Mariah ως χορευτής από το 2006. Η σχέση τους ξεκίνησε μια δεκαετία αργότερα, όταν η Mariah χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, James Packer. Το ζευγάρι επισημοποίησε το ειδύλλιό τους στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2017, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους να φιλιούνται.

{https://www.instagram.com/p/BRDZYWSDtC-/}

6 διάσημες σταρ με περίεργες διατροφικές συνήθειες

Και παρά τη διαφορά ηλικίας των 14 ετών, η εμπνευσμένη ιστορία αγάπης του ζευγαριού εξακολουθεί να είναι δυνατή. Μια πηγή της Carey σημείωσε, «Η Mariah είναι πολύ χαρούμενη. Είναι δοτικός μαζί της και περνούν υπέροχα μαζί». Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Tanaka «είναι υπέροχος» με τα δίδυμα της Mariah.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2023 - 09:35