6 διάσημες σταρ με περίεργες διατροφικές συνήθειες

08.08.2022
6 διάσημες σταρ με περίεργες διατροφικές συνήθειες
Οι περισσότερες από εμάς συμφωνούμε ότι έχουμε τις δικές μας μοναδικές συνήθειες διατροφής που μπορεί να φαίνονται περίεργες σε κάποιους, αλλά τις έχουμε συνηθίσει και έχουν γίνει μέρος των καθημερινών μας γευμάτων. Στην παρακάτω λίστα θα διαβάσεις για τις περιπτώσεις 6 διασήμων του Χόλιγουντ με διατροφικές συνήθειες που σίγουρα προκαλούν εντύπωση.

Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen μοιράστηκε τις διατροφικές της συνήθειες δημόσια και έχουν ενδιαφέρον. Είπε, «Γλείφω το καρύκευμα απο τα νάτσος (με γεύση τυρί) και ξαναβάζω τα πατατάκια στη σακούλα. Παίρνεις όλη τη γεύση αλλά όχι όλους τους υδατάνθρακες!».

Angelina Jolie

Η Angelina Jolie και τα παιδιά της τρώνε ζωύφια όπως έντομα και αράχνες. Όπως έχει πει «Νομίζω ότι ήταν πάντα μέρος της δίαιτας, τα ζωύφια. Όταν οι άνθρωποι λιμοκτονούσαν, μπορούσαν να επιβιώσουν με τέτοια πράγματα και το έκαναν».

Jessica Alba

Κάποιοι μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η Jessica Alba χρησιμοποιεί ροζ αλάτι Ιμαλαΐων στα ποτά της. Είπε, «Πραγματικά έχω χαμηλό σάκχαρο στο αίμα και χαμηλή αρτηριακή πίεση και νιώθω πολύ άγχος αν δεν έχω αρκετό αλάτι. Όταν κάνω hot yoga, το νερό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να έχω αλμυρό νερό, αλλιώς θα έχω νερό καρύδας».

Reese Witherspoon

Η δίαιτα της Reese Witherspoon είναι τόσο αυστηρή που θα ήταν αδύνατο για τις περισσότερες από εμάς να τη διατηρήσουμε σε όλη μας τη ζωή. Λέγεται ότι τρώει παιδική τροφή ως μέρος της διατροφής της, κάτι το οποίο μπορεί να φαίνεται περίεργο αρχικά, αλλά αν το σκεφτείς, περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Mariah Carey

Η δίαιτα της Mariah Carey, από την άλλη πλευρά, είναι μοναδική αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική. Τρώει μοβ φαγητά όπως δαμάσκηνα, σταφύλια και μελιτζάνες 3 ημέρες την εβδομάδα. Είναι γνωστή ως η μοβ δίαιτα και είναι αρκετά δημοφιλής στις μέρες μας.

Jennifer Lawrence

Η Jennifer Lawrence αποκάλυψε ότι έχει ένα αγαπημένο σνακ και είναι η μεγαλύτερη διατροφική της εφεύρεση. Είπε, «Λέγεται σάντουιτς πίτσας τσίλι. Έχεις ένα κομμάτι πίτσα, του βάζεις πάνω τσίλι — τσίλι με νουντλς - και μετά από πάνω άλλο ένα κομμάτι πίτσα και μετά το τρως σαν σάντουιτς».

Εμείς τώρα τι να πούμε; Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.