Ο Pete Davidson αποχώρησε από το SNL και η Κim Kardashian τον αποθέωσε με ένα story

24.05.2022
Ο Pete Davidson αποχώρησε από το SNL και η Κim Kardashian τον αποθέωσε με ένα story
Ο Pete Davidson είπε «αντίο» στο Saturday Night Live και φυσικά, η αγαπημένη του, Κim Kardashian, ξεχώρισε ανάμεσα στα πολλά άτομα που απέτισαν φόρο τιμής στον κωμικό για την οκταετή θητεία του στη δημοφιλή εκπομπή.

Ο Davidson είπε ένα εγκάρδιο αντίο στο SNL στο φινάλε της 47ης σεζόν του σόου το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του κομματιού «Weekend Update». Ο 28χρονος εντάχθηκε στο SNL πριν από οκτώ χρόνια ως το νεότερο μέλος του καστ στην ιστορία του σόου, οπότε όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση της αποχώρησης τάραξε τους θαυμαστές. Δεδομένου ότι ο Davidson είχε γίνει περισσότερο γνωστός για τα προσωπικά του κομμάτια στην εκπομπή όπως το «Weekend Update», έκρινε σωστό να αποχαιρετήσει το κοινό κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος της εκπομπής.

Pete Davidson: Το σχόλιο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία της να κάνει παιδί ο γιος της με την Kim Kardashian

Ο κωμικός έκανε αστεία για διάφορες διάσημες στιγμές του από την ιστορία του σόου, συμπεριλαμβανομένου του αρραβώνα του με την Ariana Grande και τη διαμάχη του με τον Kanye West. Μετά τα αστεία, ο Davidson αντιλήφθηκε τι σήμαινε για αυτόν το να είναι μέλος του καστ στο SNL, ευχαριστώντας τον παραγωγό Lorne Michaels για όλη την υποστήριξη. Και με αυτό, η εποχή του Davidson στο SNL έφτασε επίσημα στο τέλος της.

Η Kardashian όμως δεν μπορούσε να είναι μαζί με το αγόρι της σε αυτή τη σημαντική στιγμή, καθώς ήταν στην Ιταλία για την τρίτη γαμήλια τελετή της αδελφής της, Kourtney, και του Travis Barker. Αλλά μετά το τελευταίο σκετς στο SNL του Davidson, η Kardashian γιόρτασε τις οκτώ σεζόν του φίλου της στην εκπομπή μοιράζοντας πολλές γλυκές αναμνήσεις από το SNL στα social media. Σε ένα στόρι του Instagram, η σταρ του Keeping Up with the Kardashians δημοσίευσε ένα κολάζ του Pete από όλα αυτά τα χρόνια στο SNL χωρίς λεζάντα. Στο κέντρο του κολάζ υπάρχει μια φωτογραφία του Davidson που φορά ένα καπέλο του μπέιζμπολ με τυπωμένο το «Goodbye SNL», το οποίο ήταν σίγουρα ο τέλειος φόρος τιμής στη συναισθηματική αποχώρηση του κωμικού από το σόου.