Ο Machine Gun Kelly και το μανικιούρ που κόστισε 30.000 δολάρια

24.05.2022
Ο Machine Gun Kelly και το μανικιούρ που κόστισε 30.000 δολάρια
Η ιστορία πίσω από αυτό το πανάκριβο μανικιούρ στον αρραβωνιαστικό της Megan Fox, Machine Gun Kelly

Στα φετινά Μουσικά Βραβεία Billboard, ο Machine Gun Kelly —ο οποίος έδωσε το παρών με την αρραβωνιαστικιά του, Megan Fox, ήταν ένας από τους πολλούς επίτιμους καλεσμένους της μεγάλης τελετής. Ο καλλιτέχνης όχι μόνο έκανε show, αλλά ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου ροκ καλλιτέχνη.

Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τα gel extensions

Στο κόκκινο χαλί, ο Kelly εμφανίστηκε με τη χαρακτηριστική του αισθητική συνδυάζοντας ένα λαμπερό ζιβάγκο Dolce & Gabbana με ένα κοστούμι με καρφιά. Αλλά το μανικιούρ του ήταν το πραγματικό αστέρι της εμφάνισης του, καθώς η αξία του ήταν 30.000 δολάρια.

Αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς ένα μανικιούρ μπορεί να κοστίσει όσο ένα αυτοκίνητο, η απάντηση είναι ότι το μανικιούρ του Kelly ήταν μια συνεργασία μεταξύ της μάρκας νυχιών Nails of LA και του brand κοσμημάτων Marrow Fine. Τα νύχια του ήταν επικαλυμμένα με 880 διαμάντια, συνολικής αξίας 30.000 δολαρίων.

Αυτή η εμφάνιση, ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από ένα εντυπωσιακό beauty look: Ο Kelly σχεδιάζει να ανακυκλώσει τα διαμάντια του μανικιούρ και να τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια συλλογή από δαχτυλίδια περιορισμένης έκδοσης που θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Marrow Fine. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Cleveland, από όπου κατάγεται ο μουσικός.