Julia Roberts: Ο ανέμελος χορός της σε βίντεο στο instagram και οι 3 συμβουλές της για ευτυχισμένη ζωή

10.10.2022
Julia Roberts: Ο ανέμελος χορός της σε βίντεο στο instagram και οι 3 συμβουλές της για ευτυχισμένη ζωή
Υπάρχουν σταρ που ποστάρουν κάθε μέρα, για παράδειγμα η Sharon Stone και άλλες που ποστάρουν σπανίως. Έτσι, σε μια πολύ σπάνια ανάρτηση στο Instagram, η Julia Roberts κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με την παιχνιδιάρικη προσωπικότητά της και τη θετική της άποψη για τη ζωή.

Χορεύοντας ανέμελη με τη συνοδεία ενός πολύ αισιόδοξου μουσικού κομματιού, σε ένα βίντεο της καμπάνιας κοσμημάτων της Chopard x Julia Roberts, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε τις καλύτερες κινήσεις της και τις τρεις κορυφαίες συμβουλές της για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.

«Συμβουλή ευτυχίας νούμερο 1: Να είσαι ευγενική με τους άλλους», είπε και συνέχισε, «Νούμερο 2: Να περιβάλλεις τον εαυτό σου με στοργικούς, ευγενικούς, συμπονετικούς ανθρώπους», συμβούλευσε η σταρ του Pretty Woman, καταλήγοντας: «Και νούμερο 3... Να φιλιέσαι, ακολουθώντας το χορό».

Στο βίντεο, η σταρ του Χόλιγουντ λέει με ειλικρίνεια: «Είμαι... πραγματικά χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Ήταν μια τόσο όμορφη μέρα και ένιωσα... μια πραγματικά υπέροχη οικογενειακή αίσθηση που δεν περίμενα σήμερα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ, λέγοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning, «Απλώς δεν με κυρίευσε ποτέ, το να είμαι ηθοποιός. Είναι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Αλλά δεν είναι το μόνο μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Όσο για το ποια είναι τα άλλα όνειρά της, η Roberts είπε: «Η ζωή που έχτισα με τον σύζυγό μου, [κινηματογραφιστή Danny Moder]. Η ζωή που έχουμε φτιάξει με τα παιδιά μας, [Hazel, Phinnaeus και Henry]. Και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Το θέμα είναι να γυρίσουμε σπίτι στο τέλος της ημέρας, θριαμβευτικά σε αυτά».

Τι γλυκό Julia!