Επίθεση Khloe Kardashian σε Kanye West για τα επικριτικά σχόλια του για την αδελφή της, Kim

10.10.2022
Επίθεση Khloe Kardashian σε Kanye West για τα επικριτικά σχόλια του για την αδελφή της, Kim
Πριν από λίγες μέρες ο Kanye West προκάλεσε συζητήσεις φορώντας ένα πουκάμισο «White Lives Matter» κατά τη διάρκεια της επίδειξης του Yeezy στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Τώρα, η κόντρα εξελίσσεται δημόσια με μέλη της οικογένειας Kardashian στα social media.

Για να θυμίσουμε τι έχει γίνει, ο Kanye τον περασμένο Ιανουάριο κατηγόρησε την Kim Kardashian ότι «παίζει παιχνίδια» σχετικά με την κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Η κόρη τους Chicago γιόρτασε σε ένα κοινό πάρτι γενεθλίων με την ξαδέρφη της Stormi νωρίτερα φέτος και ο Kanye ισχυρίστηκε ότι η Kim δεν είχε σκοπό να μοιραστεί τη διεύθυνση του πάρτι μαζί του. Ο Kanye δημοσίευσε τα παράπονά του στο Instagram ισχυριζόμενος ότι δεν μπορούσε να δει τα παιδιά του. Μια πηγή είπε στο US Weekly ότι ο ισχυρισμός του Kanye ότι τον κράτησαν έξω από το πάρτι, «δεν ήταν αλήθεια».

Το θέμα επανήλθε όμως στις gossip ειδήσεις πριν λίγες μέρες. Εκείνη την ημέρα, σε μια από τις πολλές αναρτήσεις στο Instagram, ο Kanye απάντησε στην αντίδραση που δέχθηκε για το πουκάμισό του «White Lives Matter», η οποία ανάμεσα σε άλλα περιλάμβανε και τη δημόσια κριτική από την Gigi Hadid και την εκδότρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson.

Στην επίμαχη εκδήλωση που φόρεσε το πουκάμισο, μαζί του ήταν η συντηρητική σχολιαστής Candace Owens, η οποία φορούσε επίσης ένα πουκάμισο «White Lives Matter». Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο Kanye ευχαρίστησε την Candace για την υποστήριξή της στο περιστατικό του πάρτι γενεθλίων που συνέβη νωρίτερα φέτος. Αναρωτήθηκε επίσης γιατί οι άνθρωποι που ήταν εξοργισμένοι με το πουκάμισό του δεν τον υποστήριξαν κατά τη διάρκεια του θέματος με το πάρτι γενεθλίων.

Σε ένα σχόλιο που διαγράφηκε από το ποστ, η Khloe Kardashian απάντησε στον πρώην κουνιάδο της και του ζήτησε να σταματήσει να αναφέρει την οικογένειά της κατά τη διάρκεια των δημοσίων αντιπαραθέσεων. «[Kanye,] σε αγαπώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα social media, αλλά ΕΣΥ συνεχίζεις να το επαναφέρεις εδώ», είπε. «Είσαι ο πατέρας των ανιψιών μου και προσπαθώ να δείχνω σεβασμό, αλλά σε παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΑ να ασκείς έντονη κριτική στην Kimberly και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας».

Kαι η Khloe συνέχισε αναφέροντας τα παράπονά του για το περίφημο πάρτι γενεθλίων. «Ξέρεις ακριβώς πού βρίσκονται τα παιδιά σου ανά πάσα στιγμή και ήθελες ξεχωριστά γενέθλια. Έχω δει όλα τα μηνύματά σου για να το αποδείξω. Και όταν άλλαξες γνώμη και ήθελες να παρευρεθείς, ήρθες», συνέχισε.

Στη συνέχεια, η Khloe ζήτησε από τον Kanye να του δίνει: «Παρακαλώ άσε την Kim και την οικογένεια έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά», είπε. «Προέρχομαι από ένα αγαπημένο μέρος και θα χαρώ να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση ιδιωτικά αν το επιθυμείς».

Ο Kanye τράβηξε γρήγορα screenshot του σχόλιού της, το δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram και απάντησε στην Khloe κάτω από τη φωτογραφία.

«Λέτε ψέματα και είστε ψεύτες», έγραψε. «Bασικά η Chicago απήχθη στα γενέθλιά της για να θυμάται ότι ο πατέρας της δεν είχε πάει εκεί στο πάρτι της.[ Ο Travis Scott ] μου έδωσε τη διεύθυνση του πάρτι του παιδιού μου-να πώς παίζετε όλοι με τους μαύρους πατέρες».

Ο Kanye ισχυρίστηκε επίσης ότι κάτι παρόμοιο συνέβη στα γενέθλια του γιου του Psalm τον Μάιο. «Επίσης κάνατε ένα πάρτι πριν τα γενέθλια του Psalm όταν επέστρεφα από την Ιαπωνία για να είμαι εκεί για τα γενέθλιά του και το πρώτο που άκουσα για αυτό ήταν να δω φωτογραφίες online από το πάρτι», έγραψε. Πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να βλέπει τα παιδιά του «στο 100% », αλλά αναγνωρίζει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι 50% δεδομένου ότι αυτός και η Κim είναι χωρισμένοι.