Leonardo DiCaprio: «Kυνηγάει σίγουρα» την Gigi Hadid αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σχέση - Οι φωτογραφίες, βέβαια, άλλα λένε

14.09.2022
Leonardo DiCaprio: «Kυνηγάει σίγουρα» την Gigi Hadid αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σχέση - Οι φωτογραφίες, βέβαια, άλλα λένε
Ο χωρισμός του Leonardo DiCaprio από την Camila Morrone είναι ακόμη «νωπός», ωστόσο οι φήμες τον συνδέουν ήδη με την Gigi Hadid, η οποία όχι μόνο είναι άνω των 25 ετών που φαίνεται να έχει ως όριο για τις συντρόφους του ο Leo, αλλά είναι και μητέρα! Mάλιστα σύμφωνα με πηγές (και ντοκουμέντα) ο Leo και η Gigi πραγματοποίησαν κοινή έξοδο.

Όπως αναφέρει πηγή του People δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τη σχέση, επισημαίνοντας, όμως, ότι ο 47χρονος ηθοποιός «κυνηγάει σίγουρα» την Hadid. Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι «γνωρίζονται ο ένας με τον άλλον, αλλά μην το αποκαλείτε “σχέση” προς το παρόν». Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο τους που μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης, καθώς μια τρίτη πηγή περιέγραψε αυτό που βρίσκεται το κεφάλι του DiCaprio, ως μια σχέση ριμπάουντ. «Τους έχουν δει να βγαίνουν με διάφορες παρέες. Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό», σημείωσαν. «Από τότε, κάνει παρέα με φίλους και οικογένεια».

Σημερινό δημοσίευμα της DailyMail βέβαια δημοσιεύει φωτογραφίες από το ραντεβού του "ντουέτου" (για να μην πούμε "ζεύγους" ακόμη) όπου φαίνονται (εκείνη φαίνεται, ξεκάθαρα, εδώ που τα λέμε, εκείνος θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε μουσάτος με κασκέτο) να μιλούν πολύ πολύ κοντά στο πάρτι του κολλητού του Leo, Richie Akiva, σε loft στο Σόχο.

Πληροφορίες της Page Six αναφέρουν ότι οι δυο τους παίρνουν τον χρόνο τους, γνωρίζονται καλύτερα και τις περισσότερες φορές βγαίνουν έξω με παρέα και όχι οι δυο τους.

Έτσι, οι fans δεν πρέπει να κάνουν ακόμη όνειρα για το ζευγάρι και να περιμένουν μερικές ακόμη εβδομάδες για να δουν αν αυτό το δίδυμο μετατραπεί σε κάτι πιο σημαντικό ή είναι απλώς μια φάση και για τους δύο. Η Hadid είναι single από τον Οκτώβριο του 2021 όταν χώρισε με τον πρώην φίλο της Zayn Malik, ο οποίος είναι επίσης πατέρας της δίχρονης κόρης τους Khai. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Malik είχε μια διαμάχη με τη μαμά της, Yolanda Foster, η οποία οδήγησε τη Hadid να τον αφήσει.