Kourtney Kardashian: Δοκίμασε το χτένισμα Rachel και έδωσε μια γεύση από Friends

29.08.2022
Kourtney Kardashian: Δοκίμασε το χτένισμα Rachel και έδωσε μια γεύση από Friends
Τόσα χρόνια με το ίδιο κούρεμα, η Kourtney Kardashian και ο hair stylist της σκέφτηκαν να "παίξουν" λίγο με τα μαλλιά της και η έμπνευση ήρθε από τα Φιλαράκια και το εμβληματικό hairdo της Jennifer Aniston/Rachel.

Σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον κομμωτή της οικογένειας, Andrew Fitzsimons, βλέπουμε τα μαλλιά της Kourt με πολύ όγκο στις ρίζες, πολλά μήκη και πολλές μύτες που διαμορφώνουν το πρόσωπο. Ακούγεται οικείο; Ναι, το χτένισμά της μας φέρνει στο μυαλό σε μεγάλο βαθμό μια μοντέρνα εκδοχή του Rachel, του εμβληματικού look των 90s.

Το «Rachel» εκτοξεύτηκε σε δημοτικότητα μέσω της Jennifer Aniston που το λάνσαρε στο Friends, υποδυόμενη τον θρυλικό χαρακτήρα της Rachel Green. Από τότε, είναι ένα κούρεμα με μεγάλη ζήτηση στα κομμωτήρια. Αλλά εκτός από το να μας δίνει τα vibes της Rachel, η Kourt μας θυμίζει επίσης τα supermodel της δεκαετίας του '90.

Jennifer Aniston: Το κούρεμα της Rachel ήταν εφιάλτης

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η σταρ του ριάλιτι δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα μαλλιά της φορμαρισμένα σε ένα κομψό bob χωρίς κανένα σημάδι από όλα αυτά τα καινούργια μήκη και μύτες, οπότε θα μπούμε στη διαδικασία να μαντέψουμε ότι μπορεί να τα έχει αλλάξει ξανά. Δες πώς ήταν πριν: