Jennifer Aniston - Reese Witherspoon: Οι δύο κολλητές σε μια αναπαράσταση της αγαπημένης τους σκηνής στο Friends

29.08.2022
Jennifer Aniston - Reese Witherspoon: Οι δύο κολλητές σε μια αναπαράσταση της αγαπημένης τους σκηνής στο Friends
Δεν είναι μυστικό ότι η Reese Witherspoon και η Jennifer Aniston είναι κολλητές στην πραγματική ζωή. Kι ενώ οι δυο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει στην οθόνη τόσο στο Friends όσο και στο The Morning Show, οι δύο διάσημες ηθοποιοί έχουν πάντα πλάκα, ειδικά όταν αναπαριστούν ξανά αγαπημένες σκηνές. Σε ένα νέο βιντεάκι που ανέβηκε στα social media της Witherspoon όχι μόνο ανακαλύπτουμε μία από τις αγαπημένες ατάκες της, αλλά απολαμβάνουμε και την αναπαράσταση μιας από τις αγαπημένες μας σκηνές τoυ Friends.

Την Παρασκευή, η Witherspoon ανέβασε το βίντεο με τη λεζάντα, «Αυτή η ατάκα με συγκινεί κάθε φορά @friendstvoofficial."

Στο βίντεο, η Witherspoon και η Aniston κοιτάζουν μαζί την εμβληματική τους φωτογραφία από το Friends, όπου έπαιζαν τις αδελφές. Η Witherspoon σχολιάζει: «Ω, αυτό είναι γλυκό!» Τότε η Aniston ρωτά: «Αυτό είναι το σημείο που λες την ατάκα που αγαπάς τόσο πολύ;» Και ναι, ήταν αυτή! Η Witherspoon μάλιστα της πρότεινε να ξαναπεί την ατάκα, ρωτώντας την Aniston αν τη θυμόταν! Έχουν περάσει δεκαετίες, οπότε φυσικά, η Aniston χρειαζόταν μια υπενθύμιση από τη φίλη της!

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε στους followers της πoια είναι η καθημερινή συντροφιά της στο σπίτι

Η Αniston ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν μπορείς να έχεις τον Ross!» Τότε η Witherspoon λέει την εμβληματική ατάκα: «Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να έχω; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι τα γαλακτοκομικά!».

Reese Witherspoon: Ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύεται όταν κάνει γυρίσματα με την Jennifer Aniston

Η Witherspoon και η Aniston έγιναν φίλες αφού έπαιξαν τις αδελφές στο Friends, συμπρωταγωνιστώντας αργότερα η μία δίπλα στην άλλη, στην επιτυχημένη σειρά, The Morning Show.

Οι δυο τους έγιναν κολλητές από εκείνο το επεισόδιο του Friends, με την Aniston να δίνει τότε συμβουλές στην Witherspoon για να ασχοληθεί με την πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση. Της είχε πει, «Μην προσπαθείς να είσαι τέλεια, απλά να είσαι ο εαυτός σου» και από τότε, οι δυο τους βασίζονται η μία στην άλλη και είναι ακόμα celebrity φιλενάδες που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.