Ο Joe E. Tata πέθανε: Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" αποχαιρετούν τον Nat τους

26.08.2022
Ο Joe E. Tata πέθανε: Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" αποχαιρετούν τον Nat τους
Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Peach Pit της σειράς "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" των... νιάτων μας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ακόμη ένα κενό στις ζωές των πρωταγωνιστών που μετρούν ακόμη μία απώλεια! Ήταν 85 ετών και είχε διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ από το 2014.

Την είδηση για τον θάνατο του Joe E. Tata έκανε γνωστή μέσω social media o Ian Zeiring, ή Steve Sanders, αν προτιμάς, με μια ανάρτηση γεμάτη συναίσθημα και τιμή για έναν φίλο που έφυγε.

Μετά τον τραγικό θάνατο του Luke Perry τον Μάρτιο του 2018, τους τελευταίους μήνες η ευρύτερη οικογένει του 90210 θρήνησε τους θανάτους της Jessica Klein, μίας από τις βασικές σεναριογράφους και παραγωγούς του σόου, την Denise Douse που ερμήνευε την κυρία Teasley και τώρα, τον Joe E Tata. Έτσι ξεκίνησε την ανάρτησή του ο Zeiring και συνέχισε μιλώντας για την τελευταία αυτή απώλεια και θυμήθηκε που τον είχε δει στο Rockford files με τον Jamew Garner πολύ πριν δουλέψουν μαζί, ενώ σημείωσε και ότι υπήρξε ένας από τους κακούς στην αρχική σειρά του Batman.

"Ενας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει, ήταν γενναιόδωρος με τη σοφία του αλλά και την καλοσύνη του" συνέχισε ο Ian υπογραμμίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι το Peach Pit ήταν κομμάτι του σκηνικού της σειράς 90210, πολλές φορές έμοιαζε σαν κομμάτι του προσωπικού σόου του Joe E Tata. "Μπορεί να ήταν στο δεύτερο πλάνο σε πολλές σκηνές όμως ήταν πάντα κινητήριος δύναμη για εμάς τα αγόρια κυρίως", συνέχισε η ηθοποιός στέλνοντας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Το δικό του αντίο είπε και ο Jason Priestley. "Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μου φίλο και τηλεοπτικό αφεντικό Joe E Tata. Ο Nat Busiccio ήτα ένα τεράστιο κομμάτι του Beverly Hills 90210 και ο Joey ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Joe. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς σαν εσένα" γράφει στη λεζάντα πλάι σε μια κονή τους φωτογραφία ο τηλεοπτικός Brandon Walsh και συγκινεί.

Άκρως συγκινητική ήταν και η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Jennie Garth που ξεκίνησε μιλώντας για μία ακόμη τεράστια απώλεια για την οικογένειά τους! "Νιώθω ότι υπάρχει ένα reunion πάρτι στο Peach Pit του παραδείσου και νιώθω μεγάλη ανακούφιση καθώς αισθάνομαι ότι θα υπάρχει μία θέση και για μένα κάποια μέρα, μεταξύ φίλων", γράφει μεταξύ άλλων η τηλεοπτική Kelly Taylor και ολοκληρώνει τονίζοντας πόσο δύσκολη είναι η απώλεια.

Η Tori Spelling έχασε κάτι παραπάνω από φίλο καθώς, όπως εξήγησε στη μακροσκελή ανάρτηση με την οποία συνόδευσε μια σειρά φωτογραφιών και ενός βίντεο τα οποία μοιράστηκε. Ο Joe E Tata της θύμιζε πάρα πολύ τον πατέρα της εξ ου και ζήτησε από τους σεναριογράφους να βάλουν την Donna Martin της στη σειρά να ζητήσει από τον Nat να τη συνοδεύσει στον γάμο της, ακριβώς όπως έκανε και ο πραγματικός της πατέρας στον πρώτο της γάμο. Η συγκίνηση είναι τεράστια και στο τέλος η Tori εύχεται να πιουν ένα ποτό μαζί οι δυο πατεράδες της!

Ο αποχαιρετισμός της Shanen Doherty, από την άλλη πλευρά ήταν ιδιαίτερα λιτός. Ιδού το story που μοιράστηκε με τη λυπηρή αφορμή η τηλεοπτική Brenda Walsh.

Να πούμε κι εμείς το δικό μας αντίο με ένα βίντεο αφιερωμένο στον κόσμο του Nat! RIP!