Η Jennifer Lopez τραγούδησε για τον Ben Affleck στο γάμο τους - Το βίντεο διέρρευσε κι εκείνη αντέδρασε

27.08.2022
Η Jennifer Lopez τραγούδησε για τον Ben Affleck στο γάμο τους - Το βίντεο διέρρευσε κι εκείνη αντέδρασε
Η τραγουδίστρια είπε πως "δεν τον χορταίνει" τον σύζυγό της και του το τραγούδησε ενώπιων όλων των καλεσμένων τους. Βέβαια, κάποιος δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες τους για μη δημοσιοποίηση των ιδιωτικών στιγμών της και προκλήθηκε ένας "χαμούλης"!

Η είδηση έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου: Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας γιορτής τους, η νύφη ανέβηκε στη σκηνή στο κτήμα Ben's Georgia, πιάνοντας το μικρόφωνο και ερμηνεύοντας ένα νέο τραγούδι, ενώ ο Ben καθόταν μόνος σε μια καρέκλα, λίγα μόλις βήματα μακριά από την Lopez. Οι στίχοι είναι αρκετά τρυφεροί, με τη J.Lo να τραγουδάει για το πάθος, και να λέει «Δεν χορταίνω».

Ιδού τα 3 νυφικά που φόρεσε στον γάμο της η Jennifer Lopez - Το ένα πιο όμορφο από το άλλο

Η JLo έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, ενώ είχε στο πλάι της μερικές ακόμη τραγουδίστριες και χορεύτριες που τη συνόδευαν. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός φαίνεται πραγματικά να απολαμβάνει το θέαμα και την απολάμβανε με βλέμμα λατρείας.

Η τεράστια τελετή και το πάρτι του ζευγαριού τελείωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στον ίδιο χώρο όπου υποτίθεται ότι θα παντρεύονταν πριν από 20 χρόνια, με πολλούς φίλους και μέλη οικογένειας να είναι εκεί για να γιορτάσουν τους νεόνυμφους, οι οποίοι είχαν δώσει σαφείς οδηγίες να μην μοιραστεί κανείς τίποτα στα social media καθώς ήθελαν να το κάνουν εκείνοι όταν και όπως ήθελαν.

Το βίντεο, όμως διέρρευσε και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, προκαλώντας, τελικά, την παρέμβαση της JLo η οποία ζήτησε από τα Media να σεβαστούν την επιθυμία της για ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών. Το μήνυμα της σταρ έγινε επίσης viral και τα media σε όλο τον πλανήτη (στην πλειοψηφία τους) απέσυραν το υλικό, περιμένοντας τη στιγμή που η ίδια θα αποφασίσει να μοιραστεί κάτι επιπλέον μέσω του site της OnTheJLo.com.