Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher τεστάρουν δημόσια την αγάπη τους και είναι αξιολάτρευτοι - Φαντάζεσαι ποιος είπε πρώτος το "Σ' αγαπώ";

26.08.2022
Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher τεστάρουν δημόσια την αγάπη τους και είναι αξιολάτρευτοι - Φαντάζεσαι ποιος είπε πρώτος το "Σ' αγαπώ";
Συμμετέχοντας σε ένα viral relationship challenge που θέλει τα ζευγάρια να απαντούν ταυτόχρονα σε ερωτήσεις για τη σχέση τους χωρίς όμως να αντιλαμβάνονται τι απαντά ο άλλος, ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis διασκεδάζουν κι εμείς μαθαίνουμε πολλά για τον έρωτά τους.

"Η γιαγιά και ο παππούς έκαναν το trend με καθυστέρηση 3 μηνών. Αλλά μας έκανε να γελάσουμε", γράφει ο 44χρονος ηθοποιός στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει το βίντεο που μοιράστηκε μέσα από τη σελίδα του στο Instagram.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον ίδιο και τη σύζυγό του, Mila Kunis να κρατούν κλειστά τα μάτια τους και να απαντούν σε μια σειρά ερωτήσεων που αφορά τη σχέση τους. Σε αυτές τις ερωτήσεις καλούνται να απαντήσουν δείχοντας τον εαυτό τους ή τον άλλο κάθε φορά, χωρίς, όμως να μπορούν να δουν τι απάντησε το έτερον ήμισυ. Και εκεί ακριβώς είναι το αστείο!

Σε αυτό το αστείο βιντεάκι, λοιπόν, τους βλέπουμε να συμφωνούν στο ότι ο Ashton είναι "πιο υπομονετικός" και "εκείνος που είπε πρώτος το 'Σ' αγαπώ'", επίσης ότι η Mila "έχει τα περισσότερα ρούχα", "τρώει πιο υγιεινά" και "δεν κάνει ποτέ λάθος", "είναι το πιο μεγάλο μωρό όταν αρρωσταίνει" και "είναι πιο ενοχλητική όταν πεινάει".

Σε πολλά σημεία, βέβαια δεν συμφώνησαν, όπως για παράδειγμα ως προς το ποιος είναι πιο αστείος ή ποιος τρώει περισσότερο...

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα που ξετρέλανε τους fans του ζεύγους, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν με ανάλογο τρόπο κάτω από την ανάρτηση.

Η Mila και ο Ashton γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 14 κι εκείνος 19 ετών στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "That 70s Show" [φωτό κάτω], όπου συμπρωταγωνιστούσαν, όμως τους πήρε 14 χρόνια μέχρι να γίνουν ζευγάρι, τελικά.

Η ζωή τους προχώρησε πολύ διαφορετικά για πολλά χρόνια. Το 2005 εκείνος παντρεύτηκε την κατά 16 χρόνια μεγαλύτερή του Demi Moore και εκείνη είχε μια πολύχρονη σχέση με τον Macaulay Culkin που έληξε τον Ιανουάριο του 2011. Τον Νοέμβριου του ίδιου χρόνου ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Kutcher και της Moore, και τον Ιανουάριο του 2012, οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές ξαναβρέθηκαν τυχαία στις Χρυσές Σφαίρες εκείνης της Χρονιάς. Αυτό ήταν! Τα υπόλοιπα είναι, απλά, ιστορία.

Σήμερα είναι παντρεμένοι και έχουν δυο παιδιά, την 7χρονη Whyatt και τον 5χρονο Dimitri ενώ στις αρχές του χρόνου η Kunis έγραψε ιστορία μαζί με τη Moore όταν συμπρωταγωνίστησαν σε διαφήμιση, τρολάροντας μάλιστα και την "κατάστασή" τους! Respect!