Ben Affleck: Τι ήταν αυτό που τον φρίκαρε στο ταξίδι του μέλιτος μαζί με την Jennifer Lopez

15.08.2022
Ben Affleck: Τι ήταν αυτό που τον φρίκαρε στο ταξίδι του μέλιτος μαζί με την Jennifer Lopez
Όλα "μέλι γάλα" στον έγγαμο βίο των Bennifer μέχρι στιγμής, όμως είναι ένα σημείο που φαίνεται ότι δυσκολεύει τον γαμπρό!

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του μέλιτος του Ben Affleck και της Jennifer Lopez στο Παρίσι, μετά το γάμο-έκπληξη στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου, ο ηθοποιός φέρεται να «φρίκαρε» από το σμήνος των παπαράτσι που τον ακολουθούσαν μαζί με την Lopez. Και αυτό γινόταν όπου και αν πήγαινε το νεόνυμφο ζευγάρι στην Πόλη του Φωτός, από το Λούβρο έως το Musée d'Orsay και από τους κήπους του Παλατιού των Ηλυσίων έως, το φημισμένο, Sephora.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι η προσοχή των ΜΜΕ στη Γαλλία για τους νεόνυμφους ήταν «σχεδόν όπως στο επίπεδο της πριγκίπισσας Diana», με σύγκριση με το τελευταίο ταξίδι της αείμνηστης πριγκίπισσας στο Παρίσι σχεδόν πριν από 25 χρόνια. «Ο Βen ήταν λίγο φρικαρισμένος στο Παρίσι», είπε η πηγή για να προσθέσει «Αυτό ήταν ένα εντελώς νέο στάδιο».

Ο Ben Affleck αποκοιμήθηκε στην κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος με την JLo και έγινε meme

Η ανησυχία του Affleck δεν είναι αβάσιμη. Η αυξημένη προσοχή γύρω από τους Bennifer θυμίζει απίστευτα την πρώτη προσπάθεια γάμου του ζευγαριού. Όταν το ζευγάρι έβγαινε ραντεβού (και αρραβωνιάστηκε) στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ανέφεραν και οι δύο την επιμονή και την αδιακρισία των παπαράτσι, ως κύριο λόγο για τον χωρισμό τους το 2004. Είναι γνωστό ότι ενώ ορίστηκε η αρχική ημερομηνία γάμου τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, για τις 14 Σεπτεμβρίου 2003, oι δυο τους ανέβαλαν την τελετή λόγω του φόβου της έκθεσης στα ταμπλόιντ.

Πάνω από μια δεκαετία αργότερα, το 2016, η Lopez είπε στο People, «Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια δημόσια σχέση. Απλώς ήμασταν μαζί στη γέννηση των ταμπλόιντ και ήταν απλά μεγάλη η πίεση».

Τον Ιούλιο στο Παρίσι, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να περιηγείται στα αξιοθέατα, να κάνει κρουαζιέρες, να φιλιέται κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Le Matignon, ακόμη και να μοιράζεται μια συγκινητική στιγμή στο δείπνο γενεθλίων της Lopez. «Ο Ben είναι συνηθισμένος στα φώτα των φωτογραφικών μηχανών», είπε η πηγή στο Page Six. «Αλλά ένιωσε ότι ο μήνας του μέλιτος ήταν ένα τσουνάμι. Η Jen είναι φτιαγμένη από ατσάλι και ξέρει το έδαφος αλλά εξακολουθεί να θυμώνει». Η ίδια πηγή έδειξε ανήσυχη καθώς η προσοχή «θύμισε πάρα πολύ την πρώτη φορά που αυτός και η τραγουδίστρια προσπάθησαν να παντρευτούν».

Στην εποχή των social media, αυτή η προσοχή αυξάνεται, αν και ο κύκλος των ειδήσεων τείνει να προχωρά γρηγορότερα από ότι στην εποχή της ακμής των ταμπλόιντ. Αλλά αν oι Βennifer αισθάνονται ότι βρίσκονται κοντά στα επίπεδα προσοχής της «πριγκίπισσας Diana», αυτό πιθανότατα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτό λοιπόν εξηγεί καλύτερα γιατί το ζευγάρι θα επέλεγε μια πολύ μικρή, αυθόρμητη γαμήλια τελετή στο Λας Βέγκας αντί ένα πάρτυ στη Σάντα Μπάρμπαρα.

ΝΙκολέτα Μακρή