Julia Roberts: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της

14.08.2022
Julia Roberts: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της
Η μητέρα της Julia Roberts, Betty Lou Bredemus, θα είχε γενέθλια χθες (13/8/2022) αν ζούσε και η διάσημη κόρη της την τίμησε με μια γλυκύτατη ανάρτηση.

Η Julia Roberts έχασε την μητέρα πριν από επτά χρόνια και σε κάθε ευκαιρία τιμά τη μνήμη της με όποιον τρόπο μπορεί.

Η Betty Lou Bredemus έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου του 2015 ύστερα από μία σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του πνεύμονα. Ήταν 80 ετών και ο θάνατός της στοίχησε πολύ στην κόρη της, η οποία είχε μία πολύ στενή σχέση μαζί της.

Οι δυο γυναίκες ήταν πολύ δεμένες ενώ η Julia είχε δώσει πολλές φορές στη μητέρα της τα εύσημα για τα όσα της κληροδότησε και χρησιμοποίησε με τη σειρά της μεγαλώνοντας τα τρία παιδιά της, τα 17χρονα δίδυμά της, Hazel and Phinnaeus, που μόλις ξεκίνησαν το κολέγιο και τον 14χρονο Henry.

Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στο περιοδικό People η Roberts είχε πει χαρακτηριστικά: "Η μαμά μου δούλευε κανονικά και μεγάλωσε τρία κορίτσια σχεδόν μόνη της. Ο αδελφός μου [Eric Roberts] είναι μεγαλύτερος και δεν έμενε μόνιμα στο σπίτι. Δεν έδειξε ποτέ κάποιο δείγμα κούρασης".

Μία φωτογραφία της αγαπημένης της μητέρας, μοιράστηκε, χθες λοιπόν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και η συγκίνησή της ήταν εμφανής!