Anne Heche: Συγκινεί το "αντίο" του μεγαλύτερου γιου της - "Εύχομαι η μαμά μου να μην πονάει πια"

13.08.2022
Anne Heche: Συγκινεί το "αντίο" του μεγαλύτερου γιου της - "Εύχομαι η μαμά μου να μην πονάει πια"
Ο 20χρονος Homer Laffoon αποχαιρετά τη μητέρα του με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ο θάνατος της μητέρας του ο Homer Laffoon μοιράστηκε δημόσια τα συναισθήματά του μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε στο E! News.

"Ο αδελφός μου, Ατλας κι εγώ χάσαμε τη μαμά μας. Ύστερα από έξι μέρες απίστευτων συναισθηματικών εναλλαγών, έχω μείνει με μία βαθιά, βουβή λύπη", γράφει ο Homer τονίζοντας ότι ελπίζει η μητέρα του να είναι ελεύθερη από τον πόνο πια και να έχει ξεκινήσει να εξερευνεί αυτό που εκείνος επιλέγει να φαντάζεται ως αιώνια ελευθερία.

"Για πάνω από έξι μέρες, χιλιάδες φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους μαζί μου. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη τους όπως και για τη στήριξη του μπαμπά μου, Coley και της μητριάς μου, Alexi οι οποίοι συνεχίζουν να είναι οι βράχοι μου σε όλη αυτή την ώρα", ολοκληρώνει τη δήλωσή του ο νεαρός κλείνοντας με ένα γλυκύτατο "Σ' αγαπώ" προς τη μητέρα του που έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Anne Heche, η οποία εδώ και χρόνια πάλευε τους δαίμονες των εθισμών της, ενεπλάκη σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο στις 5 Αυγούστου και έμεινε εγκεφαλική νεκρή και σε κώμα για 6 μέρες. Αφού συμβουλεύτηκαν τους γιατρούς, οι δικοί της άνθρωποι τράβηξαν, τελικά, την πρίζα του μηχανήματος που την κρατούσε στη ζωή χθες, 12 Αυγούστου 2022.

Ο Homer είναι γιος της Heche από τον γάμο της με τον Coleman "Coley" Laffoon (2001 - 2009), ενώ ο δεύτερος, Atlas, είναι καρπός του έρωτά της με τον ηθοποιό James Tupper (2008 - 2018) ο οποίος την αποχαιρέτησε με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση γεμάτη αγάπη.