Πέθανε τελικά η Anne Heche: Το δημόσιο "αντίο" της Ellen DeGeneres

13.08.2022
Πέθανε τελικά η Anne Heche: Το δημόσιο "αντίο" της Ellen DeGeneres
Μία εβδομάδα μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και την άφησε εγκεφαλικά νεκρή σε κώμα, οι συγγενείς της Anne Heche έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να αποσυνδεθεί το μηχάνημα που την κρατούσε στη ζωή.

Στις 5 Αυγούστου η Anne Heche -υπό την επήρρεια κοκαΐνης, όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων- έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε ένα σπίτι το οποίο πήρε φωτιά και καταστράφηκε, χωρίς όμως να υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί πλην του δικού της μοιραίου!

"Δυστυχώς, εξαιτίας του ατυχήματός της, η Anne υπέστη ένα σοβαρό ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα στον εγκέφαλο και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Heche τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιβίωσης.

Χθες, ήρθε μια νέα ανακοίνωση με την οποία γινόταν γνωστό ότι τελικά οι άνθρωποι της ηθοποιού έδωσαν την άδεια να γυρίσει ο διακόπτης που την κρατούσε στη ζωή.

"Σήμερα χάσαμε ένα λαμπερό φως, μία ευγενική και πολύ χαρούμενη ψυχή, μία αφοσιωμένη μητέρα και μία πιστή φίλη", διαβάζουμε στην ανακοίνωση η οποία συνεχίζει λέγοντα ότι "η Anne θα μας λείψει πολύ αλλά θα συνεχίσει να ζει μέσα από τους όμορφους γιους της [φωτό κάτω], από το σύνολο της δουλειά της και από το παθιασμένο ΄παρών' της σε όλα".

Η Anne Heche είχε μια πολύ προβεβλημένη σχέση με την Ellen DeGeneres (1997 - 2000) και αμέσως μετά παντρεύτηκε τον Coleman "Coley" Laffoon (2001 - 2009) με τον οποίο έκαναν έναν γιο, ενώ η τελευταία της σχέση ήταν με τον ηθοποιό James Tupper (2008 - 2018) με τον οποίο έκανε και τον δεύτερο γιο της [φωτό κάτω]

Ο Tupper αφιέρωσε στη μητέρα του γιου του δυο αναρτήσεις τελευταία. Την πρώτη ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, μαζί με τις ευχές του για ανάρρωση και τη δεύτερη με τη λύπη του για την απώλειά της -και πάντα με πολλή αγάπη!

Το δικό της "αντίο" έστειλε μέσα από ένα story και η DeGeneres τονίζοντας ότι είναι μία μέρα λύπης και στέλνοντας τη σκέψη της στους γιους και την οικογένεια της πρώην συντρόφου της.

Μετά τον θάνατο της Heche η αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) ανακοίνωσε ότι σταματά τις έρευνες για το τροχαίο της 5ης Αυγούστου.