Εγκεφαλικά νεκρή η Anne Heche - Οι δικοί της είναι έτοιμοι να αποσυνδέσουν το μηχάνημα που την κρατά στη ζωή

12.08.2022
Εγκεφαλικά νεκρή η Anne Heche - Οι δικοί της είναι έτοιμοι να αποσυνδέσουν το μηχάνημα που την κρατά στη ζωή
Τραγική κατάληξη είχε το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η Anne Heche πριν από μερικές μέρες καθώς, όπως ανακοινώθηκε, η ζημιά στον εγκέφαλο ήταν καταστροφική και η ίδια δεν αναμένεται να επιβιώσει.

"Δυστυχώς, εξαιτίας του ατυχήματός της, η Anne υπέστη ένα σοβαρό ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα στον εγκέφαλο και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Heche τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιβίωσης.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι η 53χρονη ηθοποιός ήθελε ανέκαθεν να γίνει δωρήτρια οργάνων εξ ου και οι ειδικοί την κρατούν ακόμη στο μηχάνημα -προκειμένου να εξακριβωθεί ποια από τα όργανά της μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια.

Στις 5 Αυγούστου η Anne Heche -υπό την επήρρεια κοκαΐνης, όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων- έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε ένα σπίτι το οποίο πήρε φωτιά και καταστράφηκε, χωρίς όμως να υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί πλην του δικού της μοιραίου!

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για την αγάπη και τις ευχές που στέλνετε για την ανάρρωση της Anne καθώς και σε όλο το προσωπικό του Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills που τη φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο", συνεχίζει η ανακοίνωση της οικογένειας για να καταλήξει σε μερικά συγκινητικά λόγια για το κληροδότημά της.

"H Anne είχε μια τεράστια καρδιά και άγγιζε όλους όσους γνώριζε με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Πέραν του εξωπραγματικού ταλέντου της, θεωρούσε έργο ζωής το να μοιράζει καλοσύνη και χαρά, ιδιαίτερα ως προς την αποδοχή εκείνων που αγαπάμε. Θα τη θυμόμαστε πάντα για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει βαθύτατα το φως της", ολοκληρώνεται η ανακοίνωση.

Η σχέση της με την Ellen DeGeneres (1997 - 2000) την έφερε στο κέντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ όμως, σύμφωνα με εκείνη, τελικά της έκανε κακό επαγγελματικά.

Μετά τη σχέση της με την DeGeneres παντρεύτηκε τον Coleman "Coley" Laffoon (2001 - 2009) με τον οποίο έκαναν έναν γιο, ενώ η τελευταία της σχέση ήταν με τον ηθοποιό James Tupper (2008 - 2018) με τον οποίο έκανε και τον δεύτερο γιο της [φωτό κάτω]