Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος ύστερα από άγρια επίθεση που δέχτηκε στην πλατεία Συντάγματος - Οι οργισμένες αναρτήσεις του

12.08.2022
Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος ύστερα από άγρια επίθεση που δέχτηκε στην πλατεία Συντάγματος - Οι οργισμένες αναρτήσεις του
Μία, πραγματικά, απίθανη περιπέτεια έζησε -και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας- χθες βράδυ ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος, όπως περιγράφει, κατά τύχη ζει!

"Στην καρδιά της Αθήνας! Πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς- Αλγερινοί η Πακιστανοί- με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεσή τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε, πετώντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά, και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, αίσχος", έγραψε στην πρώτη ιστορία με την οποία γνωστοποίησε την περιπέτεια του ίδιου και του φίλου του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Με ελαφρά διάσειση ο Βασίλειος Κωστέτσος βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο, όμως ο φίλος του, που δέχτηκε επίθεση με στιλέτο ακόμη νοσηλεύεται. Από τον θάλαμο του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου όπου τους περιέθαλψαν ο έλληνας σχεδιαστής συνέχισε τις καταγγελίες: “Καταλαβαίνω ότι είναι μήνας Αύγουστος. Καταλαβαίνω ότι παίρνουν άδειες οι αστυνομικοί. Από την άλλη όμως η Αθήνα δεν ήταν όπως παλιά. Όπως σε όλες τις πρωτεύουσες που σφύζουν από τουρισμό, θα έπρεπε να μεριμνήσουν ιδίως στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, να υπάρχει αστυνομία. Είναι απαράδεκτο ότι δεν υπήρχε κανένας. Και να απειλούν με μαχαίρια να σε χαρακώσουν”.