Ben Affleck: Για ποιoν λόγο η μεγάλη του κόρη, Violet, δεν πήγε στον γάμο του με την Jennifer Lopez

27.07.2022
Ben Affleck: Για ποιoν λόγο η μεγάλη του κόρη, Violet, δεν πήγε στον γάμο του με την Jennifer Lopez
Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι πλέον επίσημα σύζυγοι, αλλά δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τον γάμο των Bennifer. Η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου σταρ, η 16χρονη Violet, φέρεται να μην παρευρέθηκε στον γάμο του στο Las Vegas το περασμένο Σαββατοκύριακο, από σεβασμό προς τη μαμά της, Jennifer Garner.

«Η Violet έμεινε σπίτι γιατί είναι εξαιρετικά πιστή στη μαμά της», είπε μια πηγή στο Page Six.

Η αλήθεια είναι ότι ο Affleck ενημέρωσε την Garner για την τελετή την τελευταία στιγμή. «Ο Βen είπε στην Jenn για τον γάμο, αλλά μόλις την Παρασκευή», είπε η πηγή. «Δεν ήταν προγραμματισμένο εκ των προτέρων και ήταν σε μεγάλο βαθμό μια αυθόρμητη απόφαση».

Παρόλο που η Violet δεν παρευρέθηκε, δύο από τα παιδιά των Lopez/Affleck ήταν εκεί. Η 13χρονη Seraphine, την οποία ο Affleck έχει με την Garner και η 14χρονη Emme, την οποία η J.Lo έχει με τον Marc Anthony. Η σταρ του Marry Me, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Emme από τον γάμο στο newsletter OnTheJLo την Κυριακή και μια πηγή επιβεβαίωσε ότι η Sera ήταν επίσης εκεί. Ο Affleck έχει επίσης έναν 10χρονο γιο τον Sam, ενώ η J. Lo είναι η μαμά του 14χρονου Max που είναι δίδυμος με την Emme, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό γιατί τα δύο αγόρια δεν ήταν στο γάμο.

Δες πώς είναι σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της Jennifer Lopez [photos]

Στο μεταξύ, η Garner πέρασε ένα ωραίο ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο στη λίμνη Tahoe στη Βόρεια Καλιφόρνια, φαινομενικά αδιάφορη για τον γάμο του πρώην της.

Όταν ο Affleck και η Lopez αρραβωνιάστηκαν, πηγές του Hollywood Life μετέφεραν ότι η Garner ήταν «χαρούμενη».

«Ενήργησε απόλυτα θετικά γι' αυτό μάλιστα τους συνεχάρη», είπε μια πηγή στο Hollywood Life τον Aπρίλιο. «Η Jennifer και ο Ben έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό για αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να στεναχωριέται. Είναι χαρούμενη αν είναι νηφάλιος και τα πάει καλά και τα δύο είναι υψίστης σημασίας για την JLo».