Sofia Vergara για τα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ: «Μου έλεγαν να χάσω κιλά αλλά δεν το έκανα ποτέ»

27.07.2022
Sofia Vergara για τα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ: «Μου έλεγαν να χάσω κιλά αλλά δεν το έκανα ποτέ»
Η Sofia Vergara είναι μια ηθοποιός της οποίας η φήμη δεν ήρθε εύκολα. Έπρεπε να δουλέψει πολύ σκληρά για τους στόχους της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να ενταχθεί στα πρότυπα του Χόλιγουντ. Όμως τελικά εκπλήρωσε το όνειρό της όταν αποφάσισε να μείνει πιστή στον εαυτό της και να μην αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή της.

Η ιστορία της Vergara είναι ένα ακόμα παράδειγμα ότι με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, κάθε στόχος μπορεί να κατακτηθεί.

Η Sofia ήθελε να κάνει καριέρα στην οδοντιατρική, αλλά στα 17 της αυτό άλλαξε όταν ένας φωτογράφος της είπε να ακολουθήσει το μόντελινγκ.

Εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ, η Vergara παρουσιάζε τηλεοπτικές εκπομπές στην Κολομβία μέχρι τα 26 της. Το 1998, η οικογένειά της μετακόμισε στο Μαϊάμι και έπρεπε να αρχίσει να χτίζει ξανά την καριέρα της από την αρχή. Εκεί, παρουσίασε το A que no te atreves («Σε προκαλώ»), μια ισπανόφωνη εκπομπή παιχνιδιών και κατάφερε να αποκομίσει μόνο μικρούς τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους όπως στο Chasing Papi, στο Four Brothers και στο Meet the Browns.

Sofia Vergara: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 48 της χρόνια

Της είπαν να χάσει βάρος αν θέλει να γίνει διάσημη

Οι περισσότεροι από τους σταρ του Χόλιγουντ που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί είναι αδύνατοι, ενώ ακόμη και η παραμικρή καμπύλη στο σώμα τους επικρίνεται. Και αυτό ακριβώς έπρεπε να περάσει η Sofia. Οι άνθρωποι του Χόλιγουντ της είπαν ότι δεν θα τα κατάφερνε επειδή φαινόταν «μεγαλόσωμη» στις φωτογραφίες.

Παρόλο που της ήταν δύσκολο να πετύχει στο Χόλιγουντ ως γυναίκα με πληθωρικές καμπύλες, αρνήθηκε να αλλάξει το σώμα της

Στην αρχή της καριέρας της, η Sofia δεν μπορούσε να βρει ρούχα που να της ταιριάζουν και δυσκολευόταν να ντυθεί για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Της δάνειζαν φορέματα, αλλά συνήθως δεν μπορούσε να χωρέσει σε αυτά. Τα ρούχα έφταναν μόνο μέχρι τους γοφούς της.

«Ήταν ένας εφιάλτης. Δεν μπορούσα ποτέ να φορέσω πολύ μοδάτα πράγματα. Ήταν ότι περίσσευε. Έπρεπε να είναι αυτό που ταιριάζει». Οι περισσότεροι της έλεγαν ότι η δίαιτα ήταν η λύση, αλλά εκείνη δεν άκουσε. «Μου είπαν να χάσω βάρος, αλλά κράτησα τις καμπύλες μου».

Έχει εκμυστηρευθεί επίσης ότι της είχαν πει ότι ίσως έπρεπε να μειώσει το στήθος της

Η μαμά της Sofia την έπεισε να μην κάνει μείωση στήθους επειδή πολλές γυναίκες θέλουν απελπισμένα να έχουν στήθος 32F. Έτσι, η Vergara αγνόησε τις συμβουλές και αποφάσισε να μην πειράξει τίποτα.

«Είμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου και την εμφάνισή μου. Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα: “Ω, τσαντίζομαι γιατί οι άνθρωποι απλώς με κοιτούν και βλέπουν το όμορφο πρόσωπό μου”. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα μου έχει δώσει και το εκμεταλλεύομαι», αποκάλυψε σε μια συνέντευξη.

Η Sofia απέδειξε ότι το να μένεις πιστή στον εαυτό σου, είναι ένα ακόμη βήμα προς την επιτυχία

Παρόλο που προσπάθησαν να την πείσουν να αλλάξει την εμφάνισή της και την ισπανόφωνη προφορά της, αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν ο λόγος που κατάφερε να αποκτήσει τον ρόλο της Gloria Pritchett στο Modern Family. Αυτό το σόου την έκανε διάσημη και έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης για 7 συναπτά έτη.