Margot Robbie - Ryan Gosling: Θα παίξουν σε νέα ταινία τους ρόλους της Barbie και του Κen

27.04.2022
Margot Robbie - Ryan Gosling: Θα παίξουν σε νέα ταινία τους ρόλους της Barbie και του Κen
Έχουμε κιόλας την πρώτη φωτογραφία. Και, ναι, είναι όλη ροζ!

Η Margot Robbie και ο Ryan Gosling θα αναλάβουν τους εμβληματικούς ρόλους της Barbie και του Κen σε ένα live-action υπερθέαμα. Μαζί τους στην οθόνη θα είναι η Emma Mackey του Sex Education. Όπως θα γνωρίζουν πολύ καλά οι fans, έχουν ειπωθεί πολλά για το πόσο μοιάζουν η Robbie και η Mackey στην πραγματική ζωή, οπότε το κοινό αναμφίβολα θα ενθουσιαστεί όταν τις δει να συνεργάζονται. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Greta Gerwig, η οποία έχει λάβει πολύ καλά σχόλια για τη δουλειά της στο Lady Bird και στο Little Women.

Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας

H Robbie του Suicide Squad είναι πρόθυμη να απαντήσει σε τυχόν προκαταλήψεις που μπορεί να έχει ο κόσμος για μια ταινία με τέτοιο θέμα. Συγκεκριμένα είπε στη βρετανική Vogue: «Ο κόσμος γενικά ακούει για την Barbie και σκέφτεται, “Ξέρω τι θα είναι αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Greta Gerwig τη γράφει και τη σκηνοθετεί, οπότε λένε “Ω, καλά, ίσως δεν είναι έτσι...”»

Μιλώντας με το The Hollywood Reporter, η Robbie είπε αστειευόμενη: «Στόχος μας είναι να πούμε: “Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, θα σου δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό” – αυτό που δεν ήξερες ότι ήθελες».

Προηγουμένως, το franchise της Barbie είχε μια ακόμα ταινία στα σκαριά με πρωταγωνίστρια την Amy Schumer (I Feel Pretty, Trainwreck). Η πλοκή ακολουθούσε μια γυναίκα που διώχνεται από την Barbie-ville επειδή δεν πληρούσε τα πρότυπα της «σωματικής τελειότητας». Αλλά η Schumer τα εγκατέλειψε, οπότε η ταινία δεν προχώρησε.

Για την επερχόμενη παραγωγή με την Robbie και τον Gosling, η Gerwig συνέγραψε το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της, Noah Baumbach.

Ο Will Ferrell θα υποδυθεί τον CEO ενός καταστήματος παιχνιδιών, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Οι ηθοποιοί Simu Liu (Moon Knight), Kate McKinnon (Ghostbusters, The Spy Who Dumped Me), Alexandra Shipp (tick, tick...BOOM!, X-Men), America Ferrera (WeCrashed, Ugly Betty) και Ariana Greenblatt (Avengers : Infinity War) περιλαμβάνονται επίσης στο καστ. Αλλά οι προσωπικοί τους ρόλοι δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Τα γυρίσματα βρίσκονται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη στο Λονδίνο και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2013. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν έχουμε την πρώτη φωτογραφία της Robbie ως Barbie και αναμένουμε την αντίστοιχη του Gossling/Ken